Potworne cięcie się gry

Witam :)

przejde do rzeczy moja mazyna

Radeon 5600 hd 1 gb

2gb ramu

procek AMD athlon II x4 630

2,8 ghz

marzenie to to nie jest ale do tej pory nie miałem problemów w grach różnej maści...

c9 tnie się i to bardzo w ungach tragedia w miescie to samo

:blink:

zmień ustawienia na min.

zbyt wiele to nie dało...

:(

Może przyczyną jest zbyt mała ilość ramu, ale głowy za to uciąć sobie nie dam. Co jak co to na te czasy jest to bardzo mało, dodatkowo jeśli masz Winde7, to już wogóle przydałaby się dodatkowa kość 2gb.

xp zwykł

twoje informacje "2gb ramu" nie wystarczą Jakie są te kostki ? masz kostke 1 GB Ram za 33 zł a masz też za 70 zł a jest prawie jak 2GB. Jak to sprawdzić ? To raczej musisz sam wiedzieć bo chyba w systemie nigdzie to nie pisze

tu nie chodzi o mała liczbę fps tylko to się poprostu tnie mała różnica jest miedzy niskimi a wysokimi ustawieniami + wszystkie bajery

a więc powiedzmy że masz 60 fps ale ci sie tnie .. Hmm a jaki masz internet ? Może za słabo informacje przesyła i ci zacina. i powiedz mi ile masz procesów włączonych (ctrl + alt + delete) lewo dół

PS a masz najnowsze sterowniki do Karty Graficznej ?

internet 1mg z internetem nie mam problemow nie mam syfów na kompie w postaci wirusów etc procesy nie mam nawłanczane nic zbędnego tak mam najnowsze stery

Ja mialem takie same problemy z moja stara karta graficzna, za dozej roznicy nie robily ustawienia "High" czy tez "Low". Najpierw zainstalowalem najnowsze sterowniki, troche pomoglo ale nie wystarczajaco, pozniej wyczyscilem karte od srodka zeby miala wiecej chlodu, tez troche pomoglo ale tez nie wystarczajaco, na koniec sprzwdzilem koszt mojej karty co bylo £40 (podobna do twojej) i ze to wielkie za przeproszeniem G**no. Wiec kupilem nowa karte i wszystko dziala jak nalezy. Ale nie wiem do konca czy nieda sie tego u ciebie inna droga rozwiazac.

to mmo wkońu Recommended:

CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+ or Intel dual-core 3.0GHz

RAM: 1 GB

Graphic Card: ATI Radeon HD 1900, Geforce 8000 series

Directx: Direct X 9,0C

6 GB of free spac wiec te wymagania nie są jakieś miażdżące

Tak wiem, ale i tak u mnie to byla wina karty

pykałem bezproblemowo w assasiny metro etc ogólnie to gram żadko kiedy ale tamte gierki chodziły normalnie a tu pojawił się problem :(

Teraz mam : Intel core I5, Geforce GTX 580, 4gb ramu, wszystko smiga i bedzie smigac przez kolejne okolo 5-10 lat

Normalnie czyli na jakich ustawieniach?

warn_ico.png
Warn za double post. -Revolutio

w assasina to na wysokich o ile pamiętam a metro nie pamiętam

A mam jeszcze jeden pomysl, sprawdz czy silnik C9 supportuje twoja karte graficzna jak nie to to jest twoj problem

Mialem tak z crysisem, cielo sie jak diabli a moj kolega mial podobna karte i mu chodzilo na medium

warn_ico.png
Warn za double post. -Revolutio

crysis ma silnik ch*jowy nieraz na gownie pojdzie a na dobrym sprzecie w miare sie ciol bedzie

Wiem ale moze jest tak samo z silnikiem C9, jak nie to nie mam wiecej pomyslow.