Witam!
W MMORPGi gram od wielu lat, obecnie jak wszyscy wiedzą, rynek MMO przeżywa jakiś kryzys. Albo P2W albo gówniane produkcje. Poszukuje gry, w którą będę mógł wsiąknąć na baaaaardzo długo. Liczy się dla mnie rozbudowa contentu, prosty przykład: Cabal Online. Gram od 2008 roku, a ciągle wchodzą nowe Epizody i ciągle gra jest ulepszana na plus. Z racji tego, że naprawdę poza Cabalem nie mam w co grać, a wszystkie produkcje ograne to postanowiłem na poważnie zająć się Aionem. Słyszałem, że do gry wchodzi Patch 6.0-6.5, który strasznie ułatwi rozgrywkę, powiedziałbym zrobi z gry Casuala. Pochodzę ze starej szkoły, więc grind i męczenie się jak głupi nad setem czy lvlem nie jest mi obce. Czy Aion sprosta skromnym wymaganiom takim jak dodawanie contentu w taki sposób, że mogę się spodziewać w przeciągu roku kilku mega aktualizacji i to, że będzie gra rozwijana? Czyli nowe mapy, klasy, skille, dungeony, raidy, sety, lv cap itd. Oraz to już pytanie do starych wyjadaczy, czy w grze istnieje P2W? Prosiłbym z uzasadnieniem, a nie kilka odpowiedzi Tak lub Nie.
Pozdrawiam!