Powiedzcie mi coś o grze

Hej,

dzisiaj otrzymałem Guest Passa od jednego z użytkowników tego forum (kubak479), za co bardzo mu dziękuję, ale do rzeczy.

Mam zamiar, jak widać, zacząć w to grać dopiero, a fajnie byłoby coś wiedzieć na start.

Także jakiekolwiek porady, wskazówki czy inna potrzebna wiedza jest mile widziana :D

Nie dziwie sie twoim pytaniom ponieważ nie ma sensownej polskiej strony do black deserta... ja polecam filmiki na youtube z poradnikami lub zagraniczne strony z poradnikami tekstowymi na przykład tą stronke: http://www.blackdesertfoundry.com

Akurat angielski nie jest żadnym problemem, po prostu opinia graczy i ich własne doświadczenie znaczą dla mnie więcej.

Proponuje zacząć od znalezienia jakiegoś polskiego community i wbicie na ich tsa. Tam uzyskasz klarowne i najnowsze informacje.

Dodatkowo będziesz mógł bardziej wkręcić sie w ta grę.

Osobiscie polecam ToxicTeam z serwera Alustin.

O właśnie, zależy mi na serwerze z jak największą ilością graczy, niekoniecznie polskich graczy.

Jakieś propozycje?

Jordine. Tam gra najwięcej ludzi. Mimo to i tak serwery 30 listopada połączą się w The New World. Z 3 serwerów po 12 kanałów zrobią 1 serwer z 36.

O właśnie, zależy mi na serwerze z jak największą ilością graczy, niekoniecznie polskich graczy.

Jakieś propozycje?

Serwer teraz jest nie ważny. Jak wspominał kolega wyżej już niedługo dostaniemy merge serwerów.

Opłaca Ci się teraz zrobić na wszystkich postaciach po postaci i odbierać nagrody eventowe. Nie chcę mi się na ten temat zbytnio rozpisywać, ale jak wbijesz na jakiegoś tsa to na pewno powiedzą Ci o co dokładnie z tym chodzi i co musisz robić, żeby jak najlepiej skorzystać na tym evencie (możesz zgarnąć na prawdę fajne pieniążki na start).

Hej,

dzisiaj otrzymałem Guest Passa od jednego z użytkowników tego forum (kubak479), za co bardzo mu dziękuję, ale do rzeczy.

Mam zamiar, jak widać, zacząć w to grać dopiero, a fajnie byłoby coś wiedzieć na start.

Także jakiekolwiek porady, wskazówki czy inna potrzebna wiedza jest mile widziana :D