Na imię mam Paweł, mam 17 lat. Mieszkam w Poznaniu i to na tyle z rl. Grałem w dużo mmo tych lepszych i gorszych, płatnych oraz darmowych. Wypróbowałem gry takie jak Warhammer Online, World of Warcraft czy inne gry, które narobiły wiele szumu na świecie, ale zawsze wracałem do Eve-online. Obecnie czekam na Darkfall, ponieważ zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że chociaż jedna osoba powie mi '' cześć '' .
Powitać
"Cześć"
Życzymy miłego pobytu i mam nadzieję że zabawisz u nas dłużej.
Witam
Witaj w stadzie
Siemka... tez czekam na DarkFalla. To chyba jedyny MMo ktory zanim powstal stal juz sie legenda... Ale cos teraz tak patrze na nowe filmiki na youtube... czekali tyle lat... ze teraz grafa nie wyglda zachecajace. Nie chodzi o sam swiat bo nie o to w nim chodzi. Bardziej na animacje postaci... wygladaja kwadratowo.
Teraz zakupilem Age Of Conan... miodzio ;D
Większość filmów była nagrywana w rozdzielczości 800x600 przy wyłączonych detalach i nagrywali je testerzy, (Było ich w sumie 2000) a podobno było to zabronione .
Dziś na noobcomic pojawił się opis bitwy klanowej - 10 os. vs 25. Wygrało tych 10 Jak dla mnie świetna sprawa.
Można powiedzieć że to Oblivion online, Jestem ciekaw co zrobią z łucznikami i magami zakamuflowani w krzakach pobliskich gór
Także witam Cię w gronie życzę miłego pobytu na ,, naszej " stronie
Cześć
No tak fajnie witamy ,a kiedy to ja się przywitałem to napisała zaledwie jedna osoba.
Dziękuje.
Dzieńdobry albo dobrywieczór zależy kiedy to przeczytasz
Witaj
ave
Na imię mam Paweł, mam 17 lat. Mieszkam w Poznaniu i to na tyle z rl. Grałem w dużo mmo tych lepszych i gorszych, płatnych oraz darmowych. Wypróbowałem gry takie jak Warhammer Online, World of Warcraft czy inne gry, które narobiły wiele szumu na świecie, ale zawsze wracałem do Eve-online. Obecnie czekam na Darkfall, ponieważ zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że chociaż jedna osoba powie mi '' cześć '' .