Czołem wszystkim ;-)
Często tu zaglądałem przeglądając nowości dotyczące gier mmo, aż do dzisiaj kiedy postanowiłem założyć konto. Mam na imię Maciek, rocznik 92, pracujący student ;-) Przygodę z grami mmo rozpocząłem w 2005 roku, kiedy to na 7 lat z minimalnymi przerwami wciągnęło mnie Kalonline ( w późniejszych latach żadna gra nie dorównała klimatem, a także mojemu zaangażowaniu). Później zakotwiczyłem na 3 lata w Aionie, gdzie także robiłem sobie przerwy m.in. na Guild Wars, D3 ( do, którego od czasu do czasu wracam). Mniej więcej od roku ciągle szukam gry, w której mógłbym zostać na dłużej jednak ciężko znaleźć mi typowego grindownika, gdzie walczyło się o spot i spędzało na nim po kilka lub kilkanaście godzin robiąc ciągle to samo oraz rozmawiając z ludźmi z gildii. Próbowałem swoich sił w również w Terze, Warframe, Wildstar, ale nie trwało to długo, gdyż po tygodniu opuszczały dysk twardy. Aktualnie oczekuję na Lost Ark oraz Lineage Eternal, być może spróbuję swoich sił w BDO, ale obecnie zmierzam ku PoE i Archeage ;-)
Pozdrawiam, Frytzu!