Powitanko

Hey, hi, hello! pora na powitanko :)

Nazywam się Krzysiek, kumple mówią na mnie Piromaniac (sami zgadnijcie dlaczego ^.^) z Chorzowa pochodzę.

Pierwszą moją grą była Tibia (...) drugą Cabal O (w którą gram po dziś dzień) Grałem we wszystkie gry w spisie 3D, 2D (być może był jakiś wyjątek którego nie pamiętam), pare płatnych, przez co przejadło mi się jakiegokolwiek typu MMO. Interesuję się głownie grami (Rpg najlepsze :)) czasami popykam w noge z kumplami z podwórka. To na tyle, żegnam-Papa

Ave , twoja stara :P

Yo (napisałbym homie(z ang), ale jesteś z Chorzowa xD) :)

brodzio kiedyś ktoś ci połamie ten paluszek ;)

PJotrze do tych nie tak daleko spokojnie możemy sobie powiedzieć yO hOmi3

Witaj

No witaj, witaj.

Siemka. Miłego pisania na forum. :]

Siemka :rolleyes:

joł

Sieemaa :D

Witam

Witam Witam :)

Witam:) Miłego pisania na forum

Czesc Pyromaniaku ;]

Witam.

PJotrze do tych nie tak daleko spokojnie możemy sobie powiedzieć yO hOmi3

W istocie, daleko to nie mamy do siebie. Ale jakoś stosunki Tychy-Chorzów nie są zbyt...no właśnie (a co dopiero(kolejność nie ważna) Tychy-Chorzów-Katowice *patrzy na brode z ukosa* :P) Ale to nie jest stadion, i tego się trzymajmy :)

EloooooO !

siema

Hey, hi, hello! pora na powitanko :)

Nazywam się Krzysiek, kumple mówią na mnie Piromaniac (sami zgadnijcie dlaczego ^.^) z Chorzowa pochodzę.

Pierwszą moją grą była Tibia (...) drugą Cabal O (w którą gram po dziś dzień) Grałem we wszystkie gry w spisie 3D, 2D (być może był jakiś wyjątek którego nie pamiętam), pare płatnych, przez co przejadło mi się jakiegokolwiek typu MMO. Interesuję się głownie grami (Rpg najlepsze :)) czasami popykam w noge z kumplami z podwórka. To na tyle, żegnam-Papa