Witam, mam zamiar wrócić do aion i tutaj przychodzę do was z pytaniem: 1. Czy opłaca się grać na Barusie, swojego czasu grałem tam dużo po stronie Ely i nie narzekałem na populacje. 2. Jak ta populacja aktualnie na Barusie ? jest z kim robić insty ? Jest z kim się klepać na mapkach typu Akaron ?? 3. Jak stoją ceny gold packów ?
Z góry dziękuje za pomoc
1. Czy oplaca sie grac na Barusie, zalezy od Tego czy chcesz grac z Polakami oraz Czy Twoj j.angielski jest na tyle dobry, zebys mogl sobie prowadzic swobodna dyskusje na TS z ludzmi z zagranicy(Deyla = alternatywa do Barusa).
MINUS GRY NA BARUSIE OBECNIE TO:
Na Barusie, jest bardzo duza przewaga Elyosow wzgledem ilosci Asmodian. Na np. Deyli, na ktora sie przenioslem z Barusa jest powiedzmy 50/50
2. http://aioninfo.com/online/, 5000 albo 5500 byl maks, wiec wieczorami masz 2000-2500 osob, Deyla 2300-3000
3. GP wzrosly z 80 do okolo 110 na Barusie, na Deyli okolo 90-100
4. Zadne Akerony, teraz wszedl 5.0, 5.1 i gdzies w 1 kwartale 2017 wchodzi 5.3
Teraz klepiesz 75, insty dopiero Ciebie beda brali od 70. TROCHE SIE TEN LVL KLEPIE 66-70 troche zajmie, ale 70-75 to juz robienie codziennie tych samych daily przez pare MSC
5. Jak masz 18 lat+, grasz w godz. 18-24 (w tym przedziale), znasz j.angielski na SOLIDNYM poziomie => zapraszam do Elyosow na Barusa, mamy polska gildie ale nie jest ona specjalnie duza. Tak raczej do 10 osob wieczorami.
p.s Teraz rangi sa praktycznie nie istotne, jak wrocisz dostaniesz Taki kamyk fioletowy, przenosi Cie do schroniska dla powracajacych. dostajesz set/bron na 46, 56, nie kasuj.
Jak w ciagu 30 dni dobijesz 65 czy 66, to sobie ten 56 mozesz upgradowac za okolo polowe wymaganych normalnie coinow, ktore musialbys miec zeby kupic seta (7000 Ancient coinow, = kilkaset mln), & za jakies grosze morphujesz ten SET.
TADAM, -> set/bron na Lv 70, mozesz biegac wczesniej ale staty beda skakac do NORMALNEJ ILOSCI az osiagniesz soft CAP na insty lv 70.