Ale nie wiem czego mozna tutaj nie rozumiec? Jest dana grupa na fracki t4/raidy ktora wymaga danego buildu, ktora im umozliwi zrobienie contentu w dobrym tempie by nie tracic bez sensu czasu. Ty masz zamiar wbic na czymkolwiek co masz zbudowane (niekoniecznie w mecie), bo nie masz czasu na zbudowanie innej postaci. Ty od innych wymagasz by reszta osob w party miala "czas" na te 3 sety ascendowe, umiala rotacji by moc ciebie poniesc przez content, na ktory nie jestes przygotowany. Wymagasz graczy ktorzy sa zupelnym przeciwienstwem ciebie. Wyobraz sobie, masz party zlozone z 5 takich osob jak ty, jak daleko zajdziecie? Pewnie pre VG nie zrobicie
Ale GW 2, no sorry... xD Spiny, bo przez innego traita czy build zrobi się tego bossa o minutę dłużej... xD
Jest dana grupa, szuka danego buildu. Wchodzisz do grupy z innym buildem niz szukanym. Zostajesz wywalony. Czyja jest wina?
Tak, bo każdy gra 15h dziennie, żeby przygotować sobie 3 sety ascended z różnymi statami pod konkretne buildy
Nie żeby coś, ale rzeczy ascended to chwila roboty. Bronie masz z kolekcji, ktore sie robi w ulamek z tego co podales, trinkety to takze jest chwila i jedynie co trzeba miec to laury lub doslownie zbierac roslinki na bitterfroscie. Ascendowy set ma sie z ok. 3 tygodni raidowania, a pelny clear wszystkich skrzydel to nie dluzej niz 6/7 godzin. Skad ty bierzesz te 15 godzin? Jak to bait to daj mi znac.
Jak nie chcesz tracić czasu to rób sobie z gildią raidy,
Moge grac z gildia jak i z pugami. Nie żeby coś, ale znalezienie 10 innych osob z odpowiednim buildami i umiejetnosciami nie nalezy do trudnych. Za to znalezienie grupy, ktora wykeruje takiego gracza jak ty po contencie jest juz wiekszym wyzwaniem
. Dlatego zebym ja nie tracil czasow kickuje takie osoby jak ty ze squadu i clearuje w chwile wingi. Chyba ze masz kilkanascie stackow ecto, to nie ma sie czym przejmowac.
Jak chcesz skorzystać z contentu za który płacisz korzystasz z opcji lfg, proste jak pieprzenie
Każdy moze przeciez skorzystac z tego contentu. Kazdy moze skorzystac z opcji LFG. Kazdy lider ma prawo do wyrzucenia osobnika ktory zwyczajnie nie jest odpowiedni lub uwaza za 5 kolo u wozu, dozwolone. Gdzie jest problem? Juz chyba lepiej zrobic build w mecie i sobie oszczedzic takich doswiadczen, chyba ze chec erpowania z astralaria jest wieksza XD