Witam zakupiłem dodatek i zastanawiam się czy zostać na swoim MM hunter czy zacząć przygodę kimś innym. Zawsze interesował mnie spory DMG nie wiem jak to teraz wygląda zależy mi na postaci coś ala glass cannon. Z tego co czytam niby MM ma dostać jakiegoś nerfa w przyszłym patchu i niechciałbym się od razu zniechęcić. Dodatkowe pytanie keidy wyjdzie ten patch?
Powrót do gry pytanie na temat klasy i przyszłego 7.1.5
Lol, ale podejście. Patche wychodzą dosyć często, więc po nim twoja postać może stać się słabsza i vice versa. Zmienia się to zbyt często i nastaw się na mechanikę, a nie na aktualne cyferki.
Niestety sprawa balansu w WoWie kuleje od czasów Cata więc radzę się po prostu przyzwyczaić. W przyszłym patchu mają także znerfić fire maga do poziomu betonu - nie gram nim, ale w naszej gildii wszyscy to fire magowie więc płaczą dniami i nocami ;d Za to Shadow Priest nadal "balanced", a jak sie popatrzy na np. logi z Xaviusa to szczena opada ile on kręci na nim dps
Raz się jest na wozie raz pod wozem, jeśli nerfią ci jakąś klasę to pozostaje ci zacisnąć zęby i czekać na buffa, potem znowu nerf, buff i tak szala się przechyla raz w tą raz w tamtą.
P. S. Na szczęście mój Resto Druid nadal top healer ;D
U mnie też jest kilku fire magów i nikt nie marudzi. Jedynie, że legendę z pyroblastem znerfią, ale i tak dmg dalej będzie z niej niezły. Ludzie czasem za bardzo płaczą.
Ja myślałem właśnie o mm hunter ale czytając co ma się zmienić poczekam z wyborem chyba. Kiedy wogole ten patch wchodzi?
U mnie też jest kilku fire magów i nikt nie marudzi. Jedynie, że legendę z pyroblastem znerfią, ale i tak dmg dalej będzie z niej niezły. Ludzie czasem za bardzo płaczą.
Ludzie prawie zawsze płaczą, gdy Blizz znerfi im OP postać. Po tym można odróżnić dzieci od dojrzałych graczy, ponieważ dojrzała osoba zrozumie konieczność nerfów, a dziecko będzie płakać z tego powodu.
Swoją drogą balans i tak jest lepszy, niż w poprzednich dodatkach.
Patch pojawi się za około miesiąc.
Witam zakupiłem dodatek i zastanawiam się czy zostać na swoim MM hunter czy zacząć przygodę kimś innym. Zawsze interesował mnie spory DMG nie wiem jak to teraz wygląda zależy mi na postaci coś ala glass cannon. Z tego co czytam niby MM ma dostać jakiegoś nerfa w przyszłym patchu i niechciałbym się od razu zniechęcić. Dodatkowe pytanie keidy wyjdzie ten patch?