Powrót do gry

Siema , ostatnio poczułem chęć zagrania w metina. Nie chcę grać na globalnym serverze ale na prywatnym. Znacie jakieś fajne servery bez modów no i bez takich wielkich rat.

Przypadły mi do gustu:

PandoraMT2 (szybko się znudziła)

DragonMT2 (to samo co pandora)

YitianMT2 (server często pada)

Nie przypadły mi do gustu:

XenoxMT2 ( modów od zaje***** )

PS: Najlepiej żeby to był dedyk.

Ma to być polski server.

@down

Zaraz wbije i zobaczę. Ilość ludzi nie jest za wielka ale to w końcu dopiero 11 godzina.

A stronę mają fajną i ładną :)

Ja polecam Diamondmt2 ^^ Expi się w miare szybko, kasę trza trochę pofarmić, ale nie jest źle. Trzeba się troszeczkę postarać na Hwanga. Ogólnie polecam!

Zależy jaki chcesz..Czy podlatujący bardziej pod global czy high rate..

Na dzień dzisiejszy bym ci polecił Tiverie

Hard priv.. ; p

A ja ci polecam DevuxMT2. Jest to dość świeży serwer, dużooo nowych itemków. Waluta tutaj nie jest tylko Yang, ale głównie kryształy i zioła(Hwang na 50 poziom(zwykły hwang na 50 poziom jest na 120, a z kolei tutaj hwang na 50 jest zmieniony) to około 15 kryształów).

Kryształy są stosunkowo tanie, zioła są droższe ale potrzeba ich mniej do zakupu itemu... Jednym słowem POLECAM ;)

To zapraszam na globala . Wsrod polakow zacznie ci sie grac :D

Wiecej na http://dpath.manifo.com/ . O naszej gildi badz pod nr gg 8394885 !

Podaj większe szczegóły co do serwera, a zresztą masz stronę www.priv-metin2.pl tam znajdziesz ulubiony serwer;)

A ode mnie tyle:

Serwer Easy/4Fun

Metin5

iMetin

Serwer Medium

Kalimdor (Exp jak exp średni, ale jest system "osiągnieć" i dostaje się takie punkty, które potem wymieniasz na jakieś przydatne itemy Skille na G u strażnika a na P trzeba kamyki które lecą z każdego metina)

Serwer Hard

Nie wiem po cholere grać na hardach jak jest global;) ( Inni myślą inaczej ale i tak sie wypowiadam )

Tak jak wyżej, iMetin jest spoko ;) grałem tam dość długo i jeszcze DiamondMt2 może być.

Hmm iMetin całkiem jest spoko. Mam już Miecz Ducha i Hwanga :D

To zalezy czy chcesz zagrac na serwerze typu easy/medium czy hard.Z easy polecam ci DIAMONDMT2.Bardzo ciekawy serwer + duza ilosc graczy online(+1000). Z serwerow hard polecam ci Balmoramt2. Serwer bardzo fajny tyle ze trzeba poswiecic na nim sporo czasu zeby cos osiagnac;D Pozdrawiam;)

Może Tiveria lub Balmora?

najlepszy jest EliteMT2

Swego czasu, choć nie wiem czy jeszcze istnieje Venise, świetny priv, spory exp, masa nowych broni, mountów ;)

Siema , ostatnio poczułem chęć zagrania w metina. Nie chcę grać na globalnym serverze ale na prywatnym. Znacie jakieś fajne servery bez modów no i bez takich wielkich rat.

Przypadły mi do gustu:

PandoraMT2 (szybko się znudziła)

DragonMT2 (to samo co pandora)

YitianMT2 (server często pada)

Nie przypadły mi do gustu:

XenoxMT2 ( modów od zaje***** )

PS: Najlepiej żeby to był dedyk.

Ma to być polski server.

@down

Zaraz wbije i zobaczę. Ilość ludzi nie jest za wielka ale to w końcu dopiero 11 godzina.

A stronę mają fajną i ładną :)