Powrot do gry

Witam. Ostatnio skaczę od jednego mmo do drugiego i nigdzie nei mogę znalezc sobie miejsca. W sumie to zalezy mi głównie na dużym online i ciekawym pvp, wiec pomyślałem o Aionie... i tu nasuwa się moje pytanie.. czy aion jakos sobie radzi ostatnio? gralem moze pol roku temu i graczy nie bylo zbyt wielu na polskim serwie Barus. Jak to wygląda teraz? Dużo osob tam gra? i czy nowe produkcje typu Archeage nie wezma aionkowi wszystkich graczy? :>

Hej sam też coś szukam i zastanawia\łem sie nad AION warto wracać ?

A może LOTRO ponoć darmowe i nawet OK :)

warn_ico.png
Warn za double post. - Might

Up 2 msg pod jednym będzie warm xD

A jeśli chodzi o Aiona to tak opłaca się na Barusia mogę też pograć bo od nowa teraz bd zaczynał,rasę możesz wybrać jak będziesz chciał we 2 grać ty,ja będę grał sinem

Tak warto wracac na EU na Barusa :) Ludzi gra multum i co chwile dochodza nowi + nadchodzacy dodatek zrobi prawdziwa rewolucje server vs server anawet 4 servry na siege oraz areny miedzy rasowe:) Asmo! tansze goldpacki jest nas mniej! No i ozonek wrocil do gry :)

Witam. Ostatnio skaczę od jednego mmo do drugiego i nigdzie nei mogę znalezc sobie miejsca. W sumie to zalezy mi głównie na dużym online i ciekawym pvp, wiec pomyślałem o Aionie... i tu nasuwa się moje pytanie.. czy aion jakos sobie radzi ostatnio? gralem moze pol roku temu i graczy nie bylo zbyt wielu na polskim serwie Barus. Jak to wygląda teraz? Dużo osob tam gra? i czy nowe produkcje typu Archeage nie wezma aionkowi wszystkich graczy? :>