Powrót do gw2

Witam wracam do gw2 grałem troche rangerem engi i necro. Te 3 klasy mam na 80 lvl rangerem doszedłem najdalej (gdzies poczatek HoT) i ciekawi mnie jak te klasy sie spisują obecnie w grze. Jeśli sie wciągnę w gre kupie kolejny dodatek. Ciekawi mnie druid jak radzi sobie solo w world i na roznych eventach i dungach
Jeszcze pytanie co o server obecnie jestem na uderworld można tu grac czy mzoe zmienić na inny ?

Nie polecam gra nie żyje

LoL? Gra jest ciągle żywa. Na każdej mapce spotkasz sporo ludzi, a na world bossach zazwyczaj musisz się stawiać wcześniej, by trafić na dobrą instancję.
W open PvE praktycznie wszystko sobie radzi, ale jeśli tak uwielbisz swojego Rangera, dokup 2 dodatek dla Soulbeasta. Co do Druida, to jest to jedna z must have klas na raidach.
Obecnie w PvE jest mega serwer, a sam wybór serwera ma znaczenie wyłącznie w trybie WvWvW, a i to się niebawem zmieni.

czyli zostaje na swoim serwie. Nie nie uwielbiam tak swojego rangera :slight_smile: po prostu jakoś ta postać kiedyś wybrałem bo miała peta i tyle :slight_smile: A ze lubie w grach mmorpg leczyć ( WoW cały czas gram healem) to ciekawi mnie druid ale z tego co widzę to nie jest to taki typowy heal. Więc po obejrzeniu masy filmów i czytaniu poradników padł wybór na warriora

W ostatnich miesiącach sporo gram rangerem i bardzo mi się spodobał. Biegam w sprzęcie ze statystykami viper więc bardzo łatwo mogę zmieniać build - condi druid, soulbest, cranger, co potrzeba.
W PvE ta klasa wszędzie jest obecnie potrzebna, na rajdach i fraktalach druid jako support / healer jest “must have”. W otwartym świecie każdą klasą gra się w zasadzie dobrze więc rangerem też, tym bardziej że ma pety, który tankują, biją, zbijają “defense bary”, dzięki czemu tą klasą chyba najłatwiej w pojedynkę robić HP na mapach z HoTa. Ogólnie miodzio :slight_smile: https://www.snowcrows.com/raids/ranger/
Warrior też super. Chyba najbardziej uniwersalna klasa w grze, która od premiery dobrze sobie radzi w każdym dosłownie trybie.

A co żyje ? AION ?

Nie no, Gw2 RIp 0 graczy, srsly kappa

Character Limit >>> Lowest