witam bracia od roku próbuje zagrzać miejsce w jakiejś grze ale niestety to mnie przerasta;p ciagle wow i wow ;p a więc ja słyszałem ze od wersji cata jest wersja clijenta streaming? i tu moje pytanie jak ściągnąć tą wersje i jak założyć konto trial? nie chce tego konta co można grać do 20 lvl chce po prostu triala bo na razie nie mam hajsu na kupienie pre paida ani wersji pudełkowiej bo wypłata w środe a dziś chce sobie już popykać
Powrót do świata wow
ten do 20lvl to trial nawet jakbyś miał tą wersje 7dniową i tak maxymalny to 20lvl, a clienta pobierasz ze strony battle.net (tam sie logujesz itd.).
czy jak sciagam od blizzarda to tylko do TBC? a wotlka i cata musze dokupić?
Ściagasz i aktualizacja jest do CATA, kontent postaci jest ograniczony do dodatkó.
jeszcze jedno pytanie , jak mam konto darmowe a dziś kupiłem battle chest czyli podstawka+tbc+karta aktywacyjna to moge założyć druge oddzielnie tak abym nie miał przybału od blizzarda? tak że pełne a te druge darmowe
witam bracia od roku próbuje zagrzać miejsce w jakiejś grze ale niestety to mnie przerasta;p ciagle wow i wow ;p a więc ja słyszałem ze od wersji cata jest wersja clijenta streaming? i tu moje pytanie jak ściągnąć tą wersje i jak założyć konto trial? nie chce tego konta co można grać do 20 lvl chce po prostu triala bo na razie nie mam hajsu na kupienie pre paida ani wersji pudełkowiej bo wypłata w środe a dziś chce sobie już popykać