Powrót do świata wow

witam bracia od roku próbuje zagrzać miejsce w jakiejś grze ale niestety to mnie przerasta;p ciagle wow i wow ;p a więc ja słyszałem ze od wersji cata jest wersja clijenta streaming? i tu moje pytanie jak ściągnąć tą wersje i jak założyć konto trial? nie chce tego konta co można grać do 20 lvl chce po prostu triala ;) bo na razie nie mam hajsu na kupienie pre paida ani wersji pudełkowiej bo wypłata w środe a dziś chce sobie już popykać;)

ten do 20lvl to trial nawet jakbyś miał tą wersje 7dniową i tak maxymalny to 20lvl, a clienta pobierasz ze strony battle.net (tam sie logujesz itd.).

czy jak sciagam od blizzarda to tylko do TBC? a wotlka i cata musze dokupić?

Ściagasz i aktualizacja jest do CATA, kontent postaci jest ograniczony do dodatkó.

jeszcze jedno pytanie , jak mam konto darmowe a dziś kupiłem battle chest czyli podstawka+tbc+karta aktywacyjna to moge założyć druge oddzielnie tak abym nie miał przybału od blizzarda? tak że pełne a te druge darmowe

witam bracia od roku próbuje zagrzać miejsce w jakiejś grze ale niestety to mnie przerasta;p ciagle wow i wow ;p a więc ja słyszałem ze od wersji cata jest wersja clijenta streaming? i tu moje pytanie jak ściągnąć tą wersje i jak założyć konto trial? nie chce tego konta co można grać do 20 lvl chce po prostu triala ;) bo na razie nie mam hajsu na kupienie pre paida ani wersji pudełkowiej bo wypłata w środe a dziś chce sobie już popykać;)