Witam mam pytanie do ludzi którzy grają jeszcze w swtor czy warto do niego wracać czy dać sobie spokój. Ja grałem ostatnii raz w lutym i dość słabo to wyglądało , pvp było lipne na 15 lvl mozna bylo zdobyc wiecej medali niz na 50 ogólnie kicha, zmieniło się coś ?
Powrót do SWTOR warto?
Jeżeli chcesz grać na wersji f2p i nie płacić abonamentu to odradzam strasznie dużo jest ograniczeń
ja zamierzam zagrać tylko dla fabuły bo to jest jedyne co można zrobić na f2p
Ja nie chcę hejtować gry, ale ten free to play, to trial. Na wszystko są nałożone limity, i naprawdę bez abonamentu będzie ciężko. Mogli nie robić gry free to play, tylko trial do tej gry, wyszłoby na to samo. Nie wiem czy free przyczyni się do populacji gry . Jednak, dla samej fabuły warto zajrzeć na chwilkę, kto nie grał płacąc ma okazję sprawdzić
.
Dla fabuły warto...a przez takie ograniczenia co wprowadzili w F2P to później się jako mmo nie opłaca grac...no ale co się dziwić zj***li z płatną gra to na f2p także musieli zj***ć :] nie ma to jak dobra firma, która trzyma się swojego images w stosunku do tego tytułu...jak psuć to psuć na maksa
Ta gra to niewypał na całej linii. Skoro chcieli się trzymać dobrej fabuły to mogli zrobić SP z rozbudowanym trybem kooperacji. Wtedy miało by to ręce i nogi. A system walki mogli chociaż zrobić coś na wzór SW:JA oczywiście przystosowany na standardy dzisiejszych czasów. Ale co tu dużo wymagać o tak pazernej firmy jaką jest EA.. Jak dla mnie nie warto wracać. Jest wiele więcej gier z o wiele lepszą fabułą w które lepiej pograć niż tracić czas na grę w ten MMO podobny produkt. I jeżeli firma ta myśli że po F2P będzie natłok nowych graczy to mi się wydaje że się grubo mylą. Ci co chcieli sprawdzić i tak to zrobili.
To mogli zrobić z tego single player, dołożyć fabułę, i może wyszedłby nie zły crpg , i sprzedać jako normalną grę, a nie mmo
.
http://swtor.pl/info-dla-nowicjuszy/ Ja polecam ten artykuł teraz już wiem , że jeśli ktoś lubi tego typu gry nic nowego ale za to coś solidnego to nie ma co hejtować tylko odnaleść to co jest ciekawego i już. Wiem ,że zbalansowali postacie i już taki tank guardian , nie jest skopany na tyle co wcześniej ,że nie robił dmg. i mógł chodzić tylko po arenie za kimś i wrzucać na niego bańke. Ma do wyboru całkiem niezły dmg. i tankowanie. Lub samo tankowanie.I coś takiego ma moim zdaniem sens. Kto by chciał pograć pisać 5280900, ja już dziś zaczynam od triala. Żeby mieć ten 15 do środy . Ale myśle ,że i tak spokojnie wbije go dzis ;] chyba ,że zmienili i to w porównaniu do stycznia/lutego.Pozdrawiam i dzięki hejterzy za rady którzy gre widzieli na gameplayach a sami nie grali nigdy lub czytali podobne do swich wypociny
Oni dają wam palec ,a wy chcielibyście całą rękę. Wg. mnie mimo ograniczeń to i tak duży sukces na tą grę w kierunku F2P. Ceny nie są wysokie z porównaniem do innych IS. Ja osobiście wydaję kasę na Turbine, gdzie ponoć ceny są najwyższe spośród wszystkich MMO. Nie pracuje, nie trzaskam pieniędzmi ,ale na coś zawsze uzbieram i nie narzekam. Wydali galaktyczne pieniądze na grę i muszą mieć jakiś obrót pieniędzy. Jeżeli nie rozumiecie i nadal będziecie narzekać to po prostu nie grajcie bo za darmo nic nigdy nie ma. Po za tym jak mi wiadomo wprowadzą kilka zmian. Lepiej podyskutujmy po premierze.
hejterzy za rady którzy gre widzieli na gameplayach a sami nie grali nigdy lub czytali podobne do swich wypociny
Ja nie hejtuję gry, z tego powodu, że jest zła. Tylko z trial'a, to co zrobili wymaga pomstę do nieba. Chcesz grać na wersji free, to daleko nie ujedziesz. Jak by zrobili bay to play, bez abonamentu, to bym zakupił. Jestem fanem Lucasa i gwiezdnych wojen. Tylko nie do tego stopnia, aby się męczyć w grze przez ograniczenia. Jest tak samo jak było, kupujesz abonament grasz dalej.. Nie płacisz masz tiral'a.
...dzięki hejterzy za rady którzy gre widzieli na gameplayach a sami nie grali nigdy lub czytali podobne do swich wypociny
wiesz co ja stwierdzam swoja opinie po graniu na płatnej wersji i moje wypowiedzi są po ograniu się w grę mam nawet w niej na maks lvl marudera i kilka innych altów...i tak jak stwierdziłem wcześniej firma po prostu zepsuła tytuł który mógł być naprawdę bardzo dobry...
Witam! Gra warta jest poznania- szczególnie za darmo, ale tylko ze względów fabularnych. Gorąco zachęcam do przejścia jej dwukrotnie i opowiedzenia się po różnych stronach mocy. Wybierając jedynie inną klasę otrzymamy zaledwie odmienną początkową planetę, jak i garstkę odmiennych zadań. Zapewnienia twórców sprzed ukazania się gry, iż każda postać będzie posiadać odmienną historię można włożyć między bajki. Tanie sztuczki na sprawienie takiej iluzji po prostu nie wystarczą. Grałem na początku roku, osiągając dwoma postaciami maksymalny level w przeciągu 2 miesięcy. W ciągu ostatniego- 3ciego miesiąca, za który miałem opłacony abonament, nie uruchomiłem gry ani razu. Po osiągnięciu limitu levela i poznaniu fabuły, niestety wieje nudą.
Witam mam pytanie do ludzi którzy grają jeszcze w swtor czy warto do niego wracać czy dać sobie spokój. Ja grałem ostatnii raz w lutym i dość słabo to wyglądało , pvp było lipne na 15 lvl mozna bylo zdobyc wiecej medali niz na 50 ogólnie kicha, zmieniło się coś ?