witam chce powrócić do tibi po dość długiej przerwie szukam osób które chciały by złożyć jakaś ekipke i pobiegać razem na jakiś serverku chodzi oczywiście o rl tibie. moge też dołączyć do jakiejś już istniejącej ekipy. szukam osób które grały na 7.6-8.0 widza co to dobre stare pvp fajnie gdyby byly to osobby 18+ i nie miały problemów z kupieniem premki. piszcie pod tematem i sie dogadamy
Powrót do tibii
Ja gram aktualnie i już wysyłam ci w wiadomości adres
Ja gram aktualnie i już wysyłam ci w wiadomości adres
nie szukam otsów tylko chce wrócić do rl
Mogę pykać jakiś kontakt ?
Mogę pykać jakiś kontakt ?
napisz na priv
ja gram na olympy jak cos to zapraszam
Zapraszam na unitera Nick thion oddyon
Szukaam dobrych graczy
Yo ja z mila checia moglbym cos popykac ale musialby ktos mnie pokierowac co i jak poniewaz mialem znikoma stycznosc z ta gra
Zapraszam na Swiat UNITERA nick thion oddyon ! mam 72 palladyna i 60 knighta eq bardzo dobre wiec zapraszam. Juz mam jednego gracza ktory zrobil konto wiec zapraszam kazdego chetnego. znajdzie sie kasa i eq dla kazdego chetnego. Dzis wieczorem bede dostepny wiec napisze chcialby zeby kazdy napisal na PW nick i jaka profesja aktualnie moje eq to
11:16 You see a demon shield (Def:35).
It weighs 26.00 oz.
This powerful shield seems to be as light as air.
11:16 You see a Zaoan sword (Atk:43, Def:18 +2).
It can only be wielded properly by players of level 55 or higher.
It weighs 49.00 oz.
11:16 You see a dragon scale mail (Arm:15).
It can only be wielded properly by knights and paladins.
It weighs 114.00 oz.
11:16 You see a demon shield (Def:35).
It weighs 26.00 oz.
This powerful shield seems to be as light as air.
11:16 You see golden legs (Arm:9).
It can only be wielded properly by knights and paladins.
It weighs 56.00 oz.
11:16 You see boots of haste (speed +20).
It weighs 7.50 oz.
mogę dołączyć do was od zera, mam jescze stare scrypty do xenoobota więc bedzie spo0ko 100 lvl może w tydzień zalezy ile osób boci na danym serweze
hahah ja mam xeno malo osob na uniterze XD
Tibiobot to już nie ta gra co kiedyś...
Jeśli możecie polecić jakiś fajny i prosty bot dla facc, to pw proszę
Najpierw się chwalą, że używają bota bo sami nic nie umieją osiągnąć a potem się dziwią, że gra upada.
To prawda Tibia to juz nie to samo. Ci co grali kiedys i chca do niej powrocić będzie ciezko
witam chce powrócić do tibi po dość długiej przerwie szukam osób które chciały by złożyć jakaś ekipke i pobiegać razem na jakiś serverku chodzi oczywiście o rl tibie. moge też dołączyć do jakiejś już istniejącej ekipy. szukam osób które grały na 7.6-8.0 widza co to dobre stare pvp fajnie gdyby byly to osobby 18+ i nie miały problemów z kupieniem premki. piszcie pod tematem i sie dogadamy