Mocno się zastanawiam nad powrotem do WoW-a. Mam do was kilka pytań. Grałem od czasów TBC do Cataclysmu, skończyłem chyba przed wyjściem Pandarii, (głównie grałem na Shadowsong)
1. Jak teraz wygląda rozwój postaci według was? Z tego co mi wiadomo system talentów zredukowali, że jest ich mniej i rzadziej je się rozdaje. Skilli też ponoć jest mniej, co może być in plus. Z ilu mniej więcej skilli składa się teraz rotacja?
2. Dodatek miał wprowadzić, coś takiego, że widać postacie obok z innych serwerów - wydaje się, że graczy jest więcej. Czy to działa? Czy teraz ogólnie serwery są mniej ludne niż w czasach Cata?
3. Czy wprowadzenie nowej 1 rasy nie spowodowało zbyt dużej ilości postaci z Pandami? (Czy widać to w świecie gry?)
4. Czy fajny jest system walki Petów i czy w Pet Store można kupić, tylko za prawdziwe pieniądze, niektóre z nich?
5. Czy teraz bardzo szybko zdobywa się maksymalny poziom? (Ja dodam, że lubiłem robić wszystkie questy w lokacji, dungeony itd. smiley.gif)?
6. Jak wygląda obecnie sytuacja z RaF? czy teraz już się nie opłaca tym sposobem przedłużać ważność konta?
Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę. Bardzo prosiłbym o rzetelne odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam