Powrót po latach

Panowie! Chciałem powiedzieć, że bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję, zarówno za Waszą pomoc tutaj, jak i w poprzednim temacie. Gdyby nie Wy zapewne nie odważyłbym się zainstalować ponownie Lineage 2. Dzięki Wam przekonałem się i założyłem konto na Ramonie :) Właśnie skończyłem na dziś, mój DW ma aktualnie 24 poziom i choć ciężko jeszcze uznać to za grę - bo to tylko taki pierwszy strzał - moje serce zabiło zdecydowanie szybciej! :)

Pamiętam, że było tu parę osób zainteresowanych podłączeniem się do gry - zapraszam na priv, chętnie umówię się na wspólną rozgrywkę, a jeżeli okaże się po pierwszym zachwycie, że Ramona to kiepski pomysł- nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy poszli za namową Neroza na płatny Classic.

Przy okazji mam kilka pytań, które rzuciły mi się w oczy po tych paru godzinkach, może akurat ktoś z Państwa wie :)

1. Dlaczego nie mogę pisać?

2. Dlaczego nie mogę zmienić języka gry z domyślnego angielskiego? (pasek wyboru zablokowany)

3. Co się stało z manoorem? Przynajmniej w początkowych miastach można kupić harvest ale nasion już nie...

4. To nie jest kwestia Ramony... Ale jestem zwyczajnie ciekaw, pamiętam jak przyjemnie lvl-owało się pety, ale ja osobiście grałem zawsze SH, czy Sumonnerzy mogą podobnie lvlować swoje duchy?

Cześć Forumowicze!

Sprawa wygląda następująco:

Po około dziesięciu latach postanowiłem wrócić do mojej ukochanej gry z czasów, kiedy świat był o wiele piękniejszy. Grałem w Lineage 2 chyba interlude na Abbysie, serwer x3 albo x7 już nie pamiętam, wiem, że grind był bardzo powolny. Później Abbys się zepsuł, weszła brać pisząca cyrlicą i w ogóle jakoś się popsuło, mimo wszystko bardzo dobrze wspominam to MMO, najlepiej ze wszystkich w jakie kiedykolwiek grałem.

Chciałbym prosić Was o podpowiedź gdzie najlepiej byłoby aktualnie zacząć?

Moje wymagania nie są duże tak naprawdę: Chcę, żeby na serwerze było wielu rodaków, żeby rozwój był powolny, normalny, żeby tak jak dawniej był żywy rynek między postaciami i w miarę udana kultura. Jestem graczem typowo PvE więc istotne jest dla mnie znalezienie dość szybko ludzi, z którymi mógłbym miło spędzić w tej grze czas.

Miło byłoby, gdyby udało się klienta gry odpalić na steamie, lub czymś podobnym, ważny jest dla mnie licznik czasu gry, niestety już nie te lata, żebym mógł całe dnie zarywać jak kiedyś a licznik jakoś zawsze mi przypomni o tym, że już najwyższy czas wrócić do realnego życia. Ostatnią sprawą jest język polski, przyzwyczaiłem się już do spolszczeń na każdym kroku, bardzo ucieszyłbym się, gdyby i tutaj było - jeżeli jednak nie to i tak nie ma problemu.

Miło byłoby również, gdyby serwer nie był P2W :)

Panowie, pomożecie? :)