Panowie! Chciałem powiedzieć, że bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję, zarówno za Waszą pomoc tutaj, jak i w poprzednim temacie. Gdyby nie Wy zapewne nie odważyłbym się zainstalować ponownie Lineage 2. Dzięki Wam przekonałem się i założyłem konto na Ramonie Właśnie skończyłem na dziś, mój DW ma aktualnie 24 poziom i choć ciężko jeszcze uznać to za grę - bo to tylko taki pierwszy strzał - moje serce zabiło zdecydowanie szybciej!
Pamiętam, że było tu parę osób zainteresowanych podłączeniem się do gry - zapraszam na priv, chętnie umówię się na wspólną rozgrywkę, a jeżeli okaże się po pierwszym zachwycie, że Ramona to kiepski pomysł- nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy poszli za namową Neroza na płatny Classic.
Przy okazji mam kilka pytań, które rzuciły mi się w oczy po tych paru godzinkach, może akurat ktoś z Państwa wie
1. Dlaczego nie mogę pisać?
2. Dlaczego nie mogę zmienić języka gry z domyślnego angielskiego? (pasek wyboru zablokowany)
3. Co się stało z manoorem? Przynajmniej w początkowych miastach można kupić harvest ale nasion już nie...
4. To nie jest kwestia Ramony... Ale jestem zwyczajnie ciekaw, pamiętam jak przyjemnie lvl-owało się pety, ale ja osobiście grałem zawsze SH, czy Sumonnerzy mogą podobnie lvlować swoje duchy?