Powrót

Chciałem się zapytać jak wygląda sytuacja z pingami na eu, znajomy mi mówił ze lagi są, ale chciałem jeszcze zaciągnąć informacji u ludzi którzy graja jak to u nich to jest .

dzis o 2 w nocy startuje cabal 2 - serio chcesz grac w jedynkę?

Na serio zamierzam grać, jedynka ma swój klimat, Cabal 2 nie przekonuje mnie, ale na pewno sprawdzę.

Jednak myślę, że zostanę przy jedynce. Trzeba i tak czekać na serwer EU.

@Bombelbee: Ja nie doświadczam lagów i ping mam dobry :) Nie ma co narzekać :)

Ps. Ponawiam pytanie o na temat tego na jaki serwer powrócić i jak sytuacja z Red Moon :)

Red Moon kiepsko.

Najwięcej ludzi na Mercurym. Sam zaczynałem tam niedawno.

Red Moon kiepsko. Najwięcej ludzi na Mercurym. Sam zaczynałem tam niedawno.

To teraz nad klasą muszę się zastanowić, jakiej jest najmniej? :) serwer Mercury :)

Witam, i jak wygląda sytuacją ze wspólną grą, jestem właśnie po kilkugodzinnym testowaniu Cabala 2, jednakże, bądźmy szczerzy to nie jest to, dlatego też postanowiłem wrócić do jedynki, no i jestem ciekaw czy jakaś ekipa się tu zebrała, albo chociaż 2/3 osoby, zawsze to raźniej, nick w grze SirDouchebag - klasa Gladiator .

Cabal 2 to badziew zepsuli klasyka :/

Witam, i jak wygląda sytuacją ze wspólną grą, jestem właśnie po kilkugodzinnym testowaniu Cabala 2, jednakże, bądźmy szczerzy to nie jest to, dlatego też postanowiłem wrócić do jedynki, no i jestem ciekaw czy jakaś ekipa się tu zebrała, albo chociaż 2/3 osoby, zawsze to raźniej, nick w grze SirDouchebag - klasa Gladiator .

Jaki serwer? :)

Zapraszam wszystkich do tematu :)

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74764-cabal-online-nowa-ekipa/?p=578298

witam mam zamiar wrócić do Cabala.
Pytanko:
-jak stoi tam populacja na jakim serwerze jest najwiecej ludzi i na jakim najwięcej polaków?

-czy ktoś jest chętny powrócić równiez ze mną do gry?