Powrót

W czasach dawnych (choć może nie aż tak dawnych) CATA i początku MoP grałem na EU (właściwie wtedy przygodę z grą zakończyłem). Niestety przyszedł czas problemów wszelakich (zostałem ojcem między innymi) i dobre granie się skończyło. Od tego czasu próbowałem kilku privów, ale to nie to samo (męczy głównie brak ludzi na dungi do lvlowania i ogólne pustki na privach w porównaniu z globalem. Nosta nie liczę).

Chciałem więc wrócić do tzw Globala.

Teraz pytanie: Czy to się opłaca? Oczywiście ze względu na klimat gry. Z góry ostrzegam, aktualnie zastanawiam się czy stać mnie na abonament, więc o kupnie legionu nie ma mowy, przynajmniej na razie.

Prawda jest taka, że jeśli masz zamiar grać w wowa to tylko na globie. Wraz z nadejściem Legionu do gry wróciło mnóstwo graczy dzięki temu bez problemu znajdowałem party na dungi :) Jak dla mnie legion trzyma na równi (albo i nawet bije na głowe) WOTLK :)

Prawda jest taka, że jeśli masz zamiar grać w wowa to tylko na globie. Wraz z nadejściem Legionu do gry wróciło mnóstwo graczy dzięki temu bez problemu znajdowałem party na dungi  Jak dla mnie legion trzyma na równi (albo i nawet bije na głowe) WOTLK 

ew. nostalrius jak preferujesz vanille NoGPRnW.thumb.jpg.534e3822f1a93de4431e60

W czasach dawnych (choć może nie aż tak dawnych) CATA i początku MoP grałem na EU (właściwie wtedy przygodę z grą zakończyłem). Niestety przyszedł czas problemów wszelakich (zostałem ojcem między innymi) i dobre granie się skończyło. Od tego czasu próbowałem kilku privów, ale to nie to samo (męczy głównie brak ludzi na dungi do lvlowania i ogólne pustki na privach w porównaniu z globalem. Nosta nie liczę).

Chciałem więc wrócić do tzw Globala.

Teraz pytanie: Czy to się opłaca? Oczywiście ze względu na klimat gry. Z góry ostrzegam, aktualnie zastanawiam się czy stać mnie na abonament, więc o kupnie legionu nie ma mowy, przynajmniej na razie.