Powrót

Witam, jak ktoś może to odpowiedzcie mi na kilka pytań :D

1. Gdzie najlepiej kupić GW2 ( Dodatek ) najlepiej w wersji DVD.

2. Słyszałem, że za niedługo ma wyjść nowy dodatek. To prawda?

3. Jest na jakimś servie gildia nastawiona na PvP/Dungeony/Raidy ( jak będę grał to wieczorami dziennie jestem dostępny :D )

1. Allegro, możliwe, że jeszcze w empiku są chodź wątpię.

2. Wyjść na pewno wyjdzie, ale kiedy? Tego nikt nie wie, ale można się go spodziewać maks rok.

3. Serwery nie mają znaczenia w PvE i PvP, tylko w WvW mają znaczenie.

1. Obczaj Media Markt, Saturn, może jeszcze dostaniesz wersję pudełkową. Ewnetualnie używkę taniej na olx, allegro. Może to głupie ale pamiętaj by kupić wersję z dodatkiem i podstawką, czyli z tym zielonym logiem na okładce ;)...nie czerwonym ;)

2. Nowego dodatku raczej nie będzie w tym roku, może coś w 2018 dopiero.

3. Tak jak kolega wyżej... są multiserwery, ew. wybór ma znaczenie jedynie przy grze WvWvW.

To co do 3. to właśnie Raidy = WvWvW xD. Grałem w jednej gildii która chodziła dziennie na WvWvW, ale potem wszedł dodatek którego nie miałem jak kupić ( brak funduszy ) i przestałem grać. A wczoraj jak przeczytałem, że wchodzą Legendarne Zbroje, to aż się zachciało wrócić :D. Co do 1. to mam wersję pudełkową Heroic Edition, więc na co mi kupować znowu to samo :D

Edit. Może poprostu kupię na stronie GW :D

@slam , obecnie w sprzedaży jest tylko dodatek, więc co nie kupi, to będzie ok - ważne , zeby na pudełku pisało Heart of Thorns

Witam, jak ktoś może to odpowiedzcie mi na kilka pytań :D

1. Gdzie najlepiej kupić GW2 ( Dodatek ) najlepiej w wersji DVD.

2. Słyszałem, że za niedługo ma wyjść nowy dodatek. To prawda?

3. Jest na jakimś servie gildia nastawiona na PvP/Dungeony/Raidy ( jak będę grał to wieczorami dziennie jestem dostępny :D )