Powstanie teamu w Nostale

Witam.Jesteśmy nową grupką ludzi którzy chcą zatopić się w świecie nostale i szukamy Ludzi którzy chcą się do nas przyłączyć. :)

Aktualnie Gramy na serwerze Finesia jakoś tak :P mam 5 ludzi jak narazie

Warunki:

-+16

-Ogarnięty

-Chcieć naprawdę w to grać.

-Dobrze się bawić ;)

Zapraszamy :)

Witam CIę !

A jakiegoś własnego Tsa macię.?

Od 1 lvl?

tak od poczatku bedziemy zaczynać niektórzy maja tam juz 5 lvl max ale szybko sie wyexpimy i poczekamy na was

Okk To podajcie ts i wbijam

Eee... myślę że to za mało osób będzie jak tylko jedna osoba się zgłosiła :(

Moim zdaniem powinniśmy wybrać jakąś angielską grę albo priva gry jakiejś ponieważ wtedy więcej osób się zgłosi :D niż do nostale.

CUkierkowe gry są raczej mniej lubianymi xD

On ma racje :D ... ja proponuje pyyrcio12 a co wy na to żebyśmy np. zagrali Conquer Online, Flyff Online ale może priv :D

no może i tak ale to jest błąd ze ludzie oceniają grę po grafice a grafika się nie liczy.. Liczy się klimat i populacja a ja mam nadzieje ze są jeszcze na tym forum ludzie dla których grafika to nie wszystko ważne żeby było z kim zagrać i będzie dobrze my nie stawiamy na masówkę tylko na grupę zgranych ludzi z którymi będzie można w milej atmosferze pograć właśnie w ten tytuł

Jakie Wy ludzie problemy tworzycie... Wybraliśmy Nostale wiec kto chce grac niech wbija na TS'a, a komu nie pasuje to wypad :) marudzicie jak małe dzieci albo jeszcze gorzej jak baby :D

mam 15 lat ale i tak zapytam czy moge dolaczyc

Czekam na TS'a na PW.

Aktualne?

ja już nie gram mało osób się zgłosiło więc było to bez sensu z tego co wiem to oni graja w Vindictusa teraz

Zebranie tutaj ludzi do gry to istna katorgia jest ;x

Najpierw podaje się ts3 a potem uzgadnia w co zagrać na kanale. Wtedy nie ma takich problemów.

Fakt grają w vindictusa.

Witam.Jesteśmy nową grupką ludzi którzy chcą zatopić się w świecie nostale i szukamy Ludzi którzy chcą się do nas przyłączyć. :)

Aktualnie Gramy na serwerze Finesia jakoś tak :P mam 5 ludzi jak narazie

Warunki:

-+16

-Ogarnięty

-Chcieć naprawdę w to grać.

-Dobrze się bawić ;)

Zapraszamy :)