Powtarzające się mechaniki w MMORPG, które mogą szkodzić graczom?

Powtarzasz się emerycie

Rozumiem, ze pisze to polski ekspert z mmorpg.org.pl :stuck_out_tongue: Oraj sie bardziej :stuck_out_tongue:

dlaczego casual nie może być ekspertem?:slight_smile: jeśli ktoś gra w MMO casulaowo bo dla tego to rozrywka ale poświęcił danemu gatunkowi ostatnie 20 lat to jak najbardziej może być ekspertem który nie jest przy okazji nolifem :slight_smile: mylisz casuala z newbie :wink:

Sam gram w MMO od ok 20+ lat i ograłem tak wiele tytułów, poznałem tak wiele mechanik, że pewnie niejedna osoba nazwałaby mnie ekspertem :stuck_out_tongue:
Tak samo klasyczne papierowe RPG, gram w nie i prowadzę sesję od 25 lat, nie jestem graczem hardcorowym co gra po 4-5 sesji w tygodniu ale nadal powiedziałbym, że spokojnie mógłbym powiedzieć o sobie jako ekspert od kilku systemów albo ogólnie tej formy rozrywki :stuck_out_tongue:

1lajk

Dlatego że robisz kurwe z logiki, casual z definicji nie moze byc ekspertem, bo ekspert z definicji to ktoś kto zajmuje się na stałe daną dziedziną i zna ją od “podszewki” gdzie casual z definicji to: “a person who does something irregularly”
Więc logicznie rzecz biorąc nie możesz być casualem i ekspertem na raz.

Dziekuje za uwage

1lajk

Ekspertem od casualowej gry w MMORPG. Szach mat skurwysyny!!!

1lajk

Nie kloc sie z polakiem, bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem. Czy tam idiota, nie pamietam jak to szlo XD

No można casuala nazwać ekspertem niczym eksperta z tvp czy tvn :rofl: :joy: