PoxNora przeszła na model Free2play i zmieniła wydawce

PoxNora.jpg

Pewnie nie każdy się orientuje czym jest PoxNora.

Sieciowa strategia wzbogacona elementami kolekcjonerskiej karcianki. Rozgrywka toczy się w systemie turowym i polega głównie na rywalizacji z innymi graczami. Ważnym elementem zabawy jest kolekcjonowanie jednostek i używanie ich do tworzenia armii. Całość oparto na modelu darmowym z mikropłatnościami w postaci dokupywania dodatkowych zestawów kart.

Pozwole sobie skopiować krótki opis z gryonline pl.

No, własnie te mikropłatnosci prawie, że znikły przy zmianie wydawcy z Sony na Desert Owl Games.

Wcześniej packi/gotowe decki itd. można było kupywac tylko przy pomocy waluty Sony Entertainemnt. Teraz gdy gra jest pod władzą Desrt Owl Games Packi/decki/avatary/boxy z kartami możemy dostać za zwykłego golda którego farmimy sobie w grze.

Co prawda jest tam pare packow, ktore sa tylko za walute Desrt Owl Games. Ale są to te najowsze packi i sety. To co w takim razie nie mozemy zakupic packow z seta Midterm albo Bonds of War? Oczywiscie, ze mozemy poprostu musimy je trafic w Extended packu albo Extended set boxie.

Pare screenów:

1_poxss2.jpg

Kartami możemy wymieniąc się z innym graczami. Założmy, ze chcemy sie pozbyc jakis kart. Wystawiamy je na tablice handlową, gdzie inni gracze moga nam zaproponowac jakies swoje karty wzamian. Jezeli spodoba nam sie propozycja to akceptujemy wymiane.

Jeżeli ktos posiadal konto na Sony to nadal moze je przetransferowac.

https://www.poxnora.com/

Pytanie takie lekko offtopowe:Wszystko co posiadało się na koncie Sony w Poxnora zostanie przeniesione??

Pytanie takie lekko offtopowe:Wszystko co posiadało się na koncie Sony w Poxnora zostanie przeniesione??

Tak

Dobre to chociaż? Bo jeśli chodzi o karcianki/strategie mam dość wygórowane wymagania.

Osobiście polecam grę. Kiedyś trzeba było farmić karty, następnie sprzedawać np na stronach typu poxbox, aby móc coś osiągnąć. Teraz wygląda to inaczej. Jeszce raz gorąco polecam.

Hmmm morze zagram

Nad morzem to ja byłem.

A jak z balansem? Czy jakieś decki są op/up? Czy można poeksperymentować, czy raczej trzymamy sie utartych schematów?

Nad morzem to ja byłem.A jak z balansem? Czy jakieś decki są op/up? Czy można poeksperymentować, czy raczej trzymamy sie utartych schematów?

Każdy deck ma jakąs kontre i nie jest niepokonany. Aczkolwiek ktoś kto dopiero zaczął nie ma co konkurować z deckiem tournamentowym. Warto jest tez pytac na czacie PoxNory o rady w ukladaniu decku i spectowac jak inni graja i brac z nich przyklad.

Kupujac packi albo boxy po jakims czasie bedziemy mieli mnstwo kart na wymiane. Wiec jak bedziemy chcielo zlozyc cos konkretnego to napewno nam sie uda. Wystarczy sie dogadac z kims. To nie jest community pokoroju lola. :P

Osobiście polecam grę. Kiedyś trzeba było farmić karty, następnie sprzedawać np na stronach typu poxbox, aby móc coś osiągnąć.

Ach.. złote czasy :wub:

Z chęcią zagram ponownie... znów będę cierpieć na brak polskiego :lol:

Kiedyś w to chwile grałem, jak dla mnie mega jeśli nie upadnie zbyt szybko to pewnie pogram z godzinkę dziennie.

Kiedyś w to chwile grałem, jak dla mnie mega jeśli nie upadnie zbyt szybko to pewnie pogram z godzinkę dziennie.

Wytrzymała 8 lat** to i wytrzyma kolejne tyle. ;3

Wytrzymała 7 lat to i wytrzyma kolejne tyle. ;3

To nie do końca prawda (...)

PoxNora.jpg

Pewnie nie każdy się orientuje czym jest PoxNora.

Sieciowa strategia wzbogacona elementami kolekcjonerskiej karcianki. Rozgrywka toczy się w systemie turowym i polega głównie na rywalizacji z innymi graczami. Ważnym elementem zabawy jest kolekcjonowanie jednostek i używanie ich do tworzenia armii. Całość oparto na modelu darmowym z mikropłatnościami w postaci dokupywania dodatkowych zestawów kart.

Pozwole sobie skopiować krótki opis z gryonline pl.

No, własnie te mikropłatnosci prawie, że znikły przy zmianie wydawcy z Sony na Desert Owl Games.

Wcześniej packi/gotowe decki itd. można było kupywac tylko przy pomocy waluty Sony Entertainemnt. Teraz gdy gra jest pod władzą Desrt Owl Games Packi/decki/avatary/boxy z kartami możemy dostać za zwykłego golda którego farmimy sobie w grze.

Co prawda jest tam pare packow, ktore sa tylko za walute Desrt Owl Games. Ale są to te najowsze packi i sety. To co w takim razie nie mozemy zakupic packow z seta Midterm albo Bonds of War? Oczywiscie, ze mozemy poprostu musimy je trafic w Extended packu albo Extended set boxie.

Pare screenów:

1_poxss2.jpg

Kartami możemy wymieniąc się z innym graczami. Założmy, ze chcemy sie pozbyc jakis kart. Wystawiamy je na tablice handlową, gdzie inni gracze moga nam zaproponowac jakies swoje karty wzamian. Jezeli spodoba nam sie propozycja to akceptujemy wymiane.

Jeżeli ktos posiadal konto na Sony to nadal moze je przetransferowac.

https://www.poxnora.com/