Pozazdroscic

Tak wbijamy kolegom z Korei... ale oni przynajmniej beda miec pozadne MMO. U nas tego nie bedzie :)

Swietna cecha tych mmo jak patrze jest to ze gra kooperuje z otoczeniem... Co to znaczy. A no to ze mozesz podnosic jak i niszczyc otoczenie gry.

Teraz tylko pozazdroscic i mowic "czemu nie jestem z Azji" :)

Jak bym mial takie MMO.... Kazde inne sie chowa ro***erducha na maxa :D

I tak Tibia jest lepsza:D

O w mordę :o

Te filmiki robią wrażenie... Szczególnie filmik, z pierwszego linku... :D

Takim tankiem, to bym zasuwał;D

Ja chce w to pograć :blink:

3 i 1 wymiatają systemem walki, ale 2...

2

To jest jakieś szaleństwo, dopóki to nie wyjdzie w europie robię strajk głodowy :P

Dołączam się do strajku :lol:

Jest nas dwóch, ktoś jeszcze ? :D

Pozwole sobie.

O żesz w dupe jego k**wa mać, i czemu oni to mają a my nie?! Czemu?! Czemu?! Czemu?!

Dołączam się do strajku!

Kozak, nadal uważasz, że L2 jest bogiem? :P

Zawiode was... max 5% szans ze te gry odwiedza europe.

wyśmienite :)

Wiec tak teraz sie doczytalem paru nowinek... 1 gra bedzie jednak w europie... ale narazie nie ma nawet CB wiec spooro czasu minie.

Co do 3 gry bedzie ona roomowa jak Rakion... czy jakos tak to sie wabilo. Czyli spotykamy sie z ekipa w roomachi nawalanka miedzy soba/teamem/mobami/Raid Bossami.

Aha odnosnie 1 gry... system skilli ma byc jak w Blade & Soul(jak ktos slyszal) czyli zero inferface(poza tymi potrzebnymi klimatami) nie ma skilli ladowanych przez klawisze 1-9 czy F1-F12. Wszystkie skille wykonywujemyza pomoca klawiatury i myszki/pada. Jest to jedna z tych nowych generacji MMO. Aha ponoc to rozwiazanie ma wyrownac szanse miedzy graczami PC a konsol... Bo bedzie mozliwosc grania w to MMO z ludzmi ktorzy maja konsole.

eee...nie na takie mmo czekam. neeeext

Ciekaw jestem jakie to będzie miało wymagania

Metin2 i tibia lepsze :lol:

Ciekaw jestem jakie to będzie miało wymagania

Na bank bedzie kooperowac z DX10 :)

Wiec tak teraz sie doczytalem paru nowinek... 1 gra bedzie jednak w europie... ale narazie nie ma nawet CB wiec spooro czasu minie.Co do 3 gry bedzie ona roomowa jak Rakion... czy jakos tak to sie wabilo. Czyli spotykamy sie z ekipa w roomachi nawalanka miedzy soba/teamem/mobami/Raid Bossami.Aha odnosnie 1 gry... system skilli ma byc jak w Blade & Soul(jak ktos slyszal) czyli zero inferface(poza tymi potrzebnymi klimatami) nie ma skilli ladowanych przez klawisze 1-9 czy F1-F12. Wszystkie skille wykonywujemyza pomoca klawiatury i myszki/pada. Jest to jedna z tych nowych generacji MMO. Aha ponoc to rozwiazanie ma wyrownac szanse miedzy graczami PC a konsol... Bo bedzie mozliwosc grania w to MMO z ludzmi ktorzy maja konsole.

AMAJGAD! Ile ja czasu czekałem na właśnie takie MMORPG!

Jeżeli ta gra będzie płatna - Zapłacę! Wydam każdą cenę żeby w to zagrać!

Wiadomo kiedy dokładnie mają to wydać?

O żesz w dupe jego k**wa mać, i czemu oni to mają a my nie?! Czemu?! Czemu?! Czemu?!

Bo skośnoocy są j**anymi nołlajfami, tam więcej osób ginie od zbyt długiego przesiadywania przed monitorem niż (...). Jakby wywalili te słodkaśne efekty specjalne to miałbym takiego Gothica w wydaniu MMORPG - a tego chcę T.T

No cóż.. co tu mówić.. Dołączam się do strajku tu koreańczycy wymiatają... wyśmienita grafika w 3 filmikach w 1 dużo kombosów , które lubię... Jak ja bym chciał być tam w koreii...

Mam pytanie odnośnie gry nr 1 - Czy jest może gra [dla europy] która posiadałaby takie sterowanie ? :<

Jak te gry nie mają odwiedzić polski a co gorsza Europy. to ja nie wiem co zrobię. o naprawdę.... :angry: ja się wkurze. Te gry są zaj********* i w ogóle super. Tylko ta pierwsza troche ciut mało rozbuowana. A inne to super i fajne. druga trochę haotyczna a ta ostatnia jest po prostu suuuuper :lol: .

Ale ja sie wkurze jeśli ich tuw naszych sklepach nie będzie :(

Mam pytanie odnośnie gry nr 1 - Czy jest może gra [dla europy] która posiadałaby takie sterowanie ? :<

Ta gra ma wyjsc w europie. Co do innych gier z tym sterowaniem wiem ze na banko to bedzie Blade and Soul, TERA Online i Dragon Nest(ta ostatnia ma ruszyc z beta testami niby w pazdzierniku tego roku)

Tak, wiem że ma wyjść w europie lecz chodziło mi o to czy może jest gra która już wyszła :)