Pożegnanie

To był jedyny sposób żeby zacząć zajmować się rodziną, a nie siedzeniem na kompie. Gdybym zrobił to tak jak poprzednio, znowu bym wrócił. Mam dość ciężką sytuacje w domu, więc to kolejny powód żeby odejść. Do nikogo nic nie mam, po prostu chce zakończyć pewien rozdział w życiu. Sory chłopaki, ale wytnijcie mnie z kart forum. Raczej już nie wrócę. Niech Chmarus dalej rozwija stronę i forum. Pozdrów ode mnie całe forum i powiedz, że przepraszam za takie "ciche" odejście... Pozdrawiam R3m4ke

Chciał bym tym tematem oddać hołd i życzyć mu powodzenia w życiu niech mu się ułoży, mmorpg.org.pl straciło członka teamu niejakiego Admina Remake, każde pożegnanie kogoś z teamu będzie takie i mam nadzieje że też na takie zasłużę ;)

jeszcze raz mu życzę by mu się ułożyło w życiu.

:( :( :( :( :( :( :(

WIELKI SZACUNEK ZA TO CO ZROBIŁ

Yyy bezsesu... po co te bloki? Myslal ze nie zrozumiemy? Czy tu chodzilo o jego slaba wole? Tak czy inaczej... szkoda.

Lipa straszna , ale może wróci , mmo to choroba na którą nie ma lekarstwa

Żal wielki ale mógł chociaż napisać na gg co i jak :/ Przecież bym zrozumiał, reszta pewnie też.

Hail Remejk!

Chociaż odszedł na zawszę pozostanie w pamięci użytkowników,Modów,Stałych bywalców,adminów i redaktorów Nasz Najlepszy przyjaciel Ramejk :(

No szkoda że odszdł z forum ale niektórzy piszą jakby umarł.

może i jestem nowy, ale wypada sie pożegnać, więc papa

cya

Mimo iż nie jestem członkiem ekipy chciałbym się pożegnać.

Forum i strona straciła bardzo ważnego członka, mimo iż nie znałem go tak dobrze jak reszta to w pewien sposób przywiązałem się do R3m4ke jak i do większości innych [bez zbędnych skojarzeń - tak już mam]. Potrafił rozbawić, czasem poważnie załamać, dało się z nim poważnie porozmawiać i nie miał żadnych maniakalnych kompleksów mniejszości.

Był po prostu Rimejkiem.

Na razie (mam nadzieję) i powodzenia ze wszystkim z czym musisz się uporać.

Postaraj się czasem wpaść na forum - Chociażby okazyjnie.

Yyy bezsesu... po co te bloki? Myslal ze nie zrozumiemy? Czy tu chodzilo o jego slaba wole? Tak czy inaczej... szkoda.

Z tego co zrozumiałem zablokował was dlatego iż chciał całkowicie stracić kontakt, który nawiązywałby do tej strony / forum.

Szkoda... No to Cya Byku z mego miasta :D Kto wie, może kiedyś wypijemy browca ? ;)

3m się Byku ;)

wielka szkoda :( pamiętam Go jeszcze z czasów, kiedy był zwykłym userem i nałogowo grał w Conquera :P

Szkoda go, ale już cos takiego było i wrócił. Nie załatwił tej sprawy zbyt ładnie, ale cóż mówi się trudno. A więc żegnaj Rimejk!

I tak wróci :P Wiem że to czytasz miśku, więc pozdrów tam małą Hanię ode mnie ;)

Żegnaj

Żegnaj Rimejk!Mimo iż nieznalem go tak dobrze to szkoda że odszedl

Jakie żegnaj? On zostaje z nami tylko o tym nie wie:)

ps. Pewnie dlatego mnie zblokował:)

Pewnie, że wróci :D Jesteśmy w końcu jego druga rodziną xP Załóżmy, że członek naszej wspólnoty odszedł na jakiś czas w nieznane, na jakiś czas, bo co on by bez nas zrobił :D??

Lecz tymczasowo bywaj Remejku i powodzonka :)

To był jedyny sposób żeby zacząć zajmować się rodziną, a nie siedzeniem na kompie. Gdybym zrobił to tak jak poprzednio, znowu bym wrócił. Mam dość ciężką sytuacje w domu, więc to kolejny powód żeby odejść. Do nikogo nic nie mam, po prostu chce zakończyć pewien rozdział w życiu. Sory chłopaki, ale wytnijcie mnie z kart forum. Raczej już nie wrócę. Niech Chmarus dalej rozwija stronę i forum. Pozdrów ode mnie całe forum i powiedz, że przepraszam za takie "ciche" odejście... Pozdrawiam R3m4ke

Chciał bym tym tematem oddać hołd i życzyć mu powodzenia w życiu niech mu się ułoży, mmorpg.org.pl straciło członka teamu niejakiego Admina Remake, każde pożegnanie kogoś z teamu będzie takie i mam nadzieje że też na takie zasłużę ;)

jeszcze raz mu życzę by mu się ułożyło w życiu.

:( :( :( :( :( :( :(

WIELKI SZACUNEK ZA TO CO ZROBIŁ