Pożyczka

Witam . Otóż mam pytanie czy ktoś byłby tak miły i pożyczył mi konto do gw2 do grania . Nic nie pozmieniam nie usune tylko chce zobaczyc czy będzie dobrze chodziło na moim pc i czy wgle klimat tej gry mi tak naprawdę odpowiada ;> Myślę że tydzień to byłby max czas na taką usługę:)

Jakby coś pisac pw z góry dziękuje ;)

Czekaj na jakiś open weekend czy coś, bo nie ma przyczyny aby ktoś miałby ryzykować utratą konta.

Open weekend był dopiero niedawno następny będzie za jakąś chwile . Jak utraci konto jak ma swojego maila i wgle ? Ja nie kasuje postaci . Zresztą ja wiem jak jest bo nawet jakbym miał i nie grał to sam bym nie pożyczył ale może ktoś jednak się zdecyduje :D

stary... pożycz 150zeta .. nie wydam nie pozycze nikomu i jak uznam ze mi się nie przydadzą to Ci oddam ^^

ja mogę pożyczyć bo mam i nie gram i nie będę a sprzedawać nie chce.

Temat bez sensu...Naprawde łudzisz sie na to ze ktos ci to konto pozyczy? Haha...dobry żart.

OK . Już pożyczył mi ktoś uprzejmy konto także zaczynam przygode z GW2 ;)

"Temat bez sensu...Naprawde łudzisz sie na to ze ktos ci to konto pozyczy? Haha...dobry żart."

No pożyczył ...

Temat do zamknięcia

Witam . Otóż mam pytanie czy ktoś byłby tak miły i pożyczył mi konto do gw2 do grania . Nic nie pozmieniam nie usune tylko chce zobaczyc czy będzie dobrze chodziło na moim pc i czy wgle klimat tej gry mi tak naprawdę odpowiada ;> Myślę że tydzień to byłby max czas na taką usługę:)

Jakby coś pisac pw z góry dziękuje ;)