PP pomocy

Witam, kolega z zagranicy wysłał mi pieniądze (euro) ze swojego paypala na mój(podałem mu email paypala). Teraz mija chyba druga godzina i pieniędzy nadal nie ma, wie ktoś czemu tak długo?

Dla hejterów itp. Pieniądze zostały wysłane na 100% i nie nic nie straciłem.

Pozdrawiam

holy day beautiful day.... nananan :D
Mose dlatego ze jest weekend.

Moja historia z paypal wygladala nastepujaco. Ze pieniadze szyl przez paypal 3 tygodnie - poniewaz firma posredniczaca w transakcjach PAYPAL - miala awarie...

Myślisz, że pieniądze na pp nie idą w weekend?

Nie to ma na myśli, po prostu 2 godziny to jest żaden czas oczekiwania tak na prawdę, tym bardziej, że pieniądze przelewane są z zagranicy. Poczekaj maksymalnie 1 tydzień, jeśli po tygodniu pieniędzy nie będzie skonsultuj się z Biurem Obsługi Klienta PP.

Myślałem, że jak robi się przelew z paypal na paypal to jest to natychmiastowe.

Przelew kontopp-->kontopp trwa zazwyczaj pare sekubd, ale w regulaminie powinien być zapis do ilu maksymalnie taki przelew może dochodzić. Mamy weekend całkiem możliwe, że są prace na serwerze i wszystko nie hula sprawnie.

Witam, kolega z zagranicy wysłał mi pieniądze (euro) ze swojego paypala na mój(podałem mu email paypala). Teraz mija chyba druga godzina i pieniędzy nadal nie ma, wie ktoś czemu tak długo?

Dla hejterów itp. Pieniądze zostały wysłane na 100% i nie nic nie straciłem.

Pozdrawiam