A może praca w McDonaldzie? Na pewno godziny pracy będziesz mógł sobie wybrać, lecz trochę gorzej jest z zarobkami.
Praca dla nieletniego?
W makach płacą po 7zł/h więc nie jest tak źle.
Może jakieś callcenter?
Z reguły mają elastyczne grafiki, pytanie czy wiek nie będzie problemem.
w fastfoodach najlatwiej bedzie znalesc ci prace, ewentualnie u kogos w jakims sklepie czy cos.
@radekzxNie będę komentował
Nie rozumiem.
(moze wiecej napisze: praca polega na pozyskiwaniu klientow) Solidna firma i duzo placa. No, ale skoro nie chcesz juz pomocy to ja sie sam nie bede wpraszal. Rzeczywiscie no comments - tak tu chciec komus pomoc
radekzx czyżbyś mówił o tym s.... zwanym FM ? jesli tak to szukaj gdzie indziej fraj...ów a jesli nie to nie było tej odp.
"praca polega na pozyskiwaniu klientow" bo to misie kojarzy tylko z tą firmą ...
Jesli mieszkasz w miescie turystycznym np. Ustka to o prace wcale nie jest trudno. Tuta turysci zaczynaja sie zjezdzac nawet na przelomie kwietnia/maja Podchodzisz do jakiegos namiotu z pamiatkami lub jakiegos stanowiska z kebabami i jest git ^^.
W większych miastach praca tego typu raczej nie będzie problemem, wystarczy pochodzić od sklepu, zakładu etc. Jeśli Ci zależy to w końcu znajdziesz, ale na pewno będziesz musiał nabić "kilka" kilometrów i zaczerpnąć trochę języka w temacie.
A na budowie nie możesz się nająć ?
Tylko mówię że możesz dość dużo zarobić, ale jest to bardzo ciężka praca. Wytrzymałem 2 dni na wakacjach xD
radekzx czyżbyś mówił o tym s.... zwanym FM ? jesli tak to szukaj gdzie indziej fraj...ów a jesli nie to nie było tej odp."praca polega na pozyskiwaniu klientow" bo to misie kojarzy tylko z tą firmą ...
To nie to. Ale mam kolege, ktory pracuje w FM i chyba nie narzeka
Tu chodzi o zmiane dostawcy energii (cos na zasadzie zmiany sieci komorkowej np. z plusa na play), dzieki ustawie ktora weszła w tym roku. Można coś takiego robić, a większość o tym nie wie.
Później rozwine to w nowym temacie bo nie myślalem, że chętnych tu znajde, a już dostałem kilka emaili od was
Do założyciela tematu: Też możesz to robić (połowe rzeczy), nawet jeśli nie skończyłeś 18 lat.
Tak, tak...będę dużo zarabiał ^^
Mam zaufać komuś kto ma jedynie 10 postów?
Odpuść sobie ; )
@radekzxTak, tak...będę dużo zarabiał ^^Mam zaufać komuś kto ma jedynie 10 postów?Odpuść sobie ; )______________________________________Najpierw pochodzę po sklepach i fastfoodach.No i w ostateczności...budowa
hehehe spoko, tylko napisz mi prosze co ma piernik do wiatraka?
Poprostu zawsze obserwowałem newsy na tej stronie, a mało komentowalem i tyle.
Wedlug CIebie to ktos kto ma np. 1000 postów to mu zaufasz - gratuluje toku myslenia.
@radekzxWiele osób po prostu robi nowe konta aby zrobić kogoś w *ekhm*
Wiem o tym, dlatego też nikomu nie ufam od razu. Ale problemu nie widze w tym byś się wiecej dowiedzial o co mi chodzi. A chciales pomocy to Ci jej udzielilem.
Tak czy siak...podziękuję.
Słuchaj, jeżeli masz jakieś myjnie samochodowe w mieście, idz tam, i sie spytaj czy ktos nie potrzebuje pomocy, u mnie własnie takich osob szukaja, to moze u cb tez cos jest >.< Powodzenia :]
ale wy się znacie na ulotkach...
sam mam 16 lat i na ulotkach zarabiam od 50 do 70 zł dniówka ( pracuje weekendy + dni wolne, kiedy tylko mogę ) i pracuje około 6h dziennie.
No to na początek powiem że rocznikowo mam 17 lat.
W domu mam niezbyt ciekawą sytuację z pieniędzmi.
Czy jest jakoś możliwe abym znalazł pracę w której zarabiałbym ~300zł?
Jeśli jakimś cudem by się coś znalazło, jak mam to załatwić?
Po prostu iść do szefa i spytać czy potrzebuje pomocy?
I jako że jestem w technikum, musi to być praca po godzinie 16/17tej lub w weekendy.
No i na starcie odpada roznoszenie ulotek.
Czytałem troszkę na internecie i...niby mógłbym się zatrudnić w jakimś markecie do rozpakowywania towarów.
A na MC'a wiele osób narzeka więc chyba odpada ,_,
Macie jakieś pomysły?