Praca dorywcza

Witam.

Mam 17 lat i poszukuje pracy dorywczej. Chciałbym prosić Was, forumowiczów, o propozycje. Mieszkam w małym miasteczku, więc moje opcje są ograniczone. Patrzyłem też na oferty pracy przez internet, ale w ogóle nie wiem czy to się opłaca. Czy jest ktoś kto w tym siedzi i może podać swoją opinię, coś polecić? Dodam że chcę uzbierać do końca lata 1500-1700 zł (oczywiście zatrudnię się latem do pomocy przy gospodarstwie).

http://mmorpg.org.pl...la-nieletniego/ - niedawno powstał podobny temat.

Mam fajną oferte pracy, ale wiecej info na pw lub @: radekzx@gmail.com , bo tutaj ludzie sie tylko żalą i zaraz moga mnie zlinczowac :P

@Up. Nie ufam każdemu kto stawia spacje przed przecinkiem/kropką.

Ale skoro się oferujesz już w drugim temacie, to opisz co i jak w tym poście, a nie na privach ;>

Aktualnie żadna praca się nie "opłaca" (jaki rym!). Do końca lata te ~2000 to nawet da radę uzbierać. Najlepiej zobacz w gazecie w swoim mieście oferty pracy, bo ciężko powiedzieć cokolwiek wiedząc tylko że mieszkasz w "małym miasteczku"

Od siebie dodam, że możesz zachodzić do każdego sklepu/restauracji/pabu itp itd nawet gdy na drzwiach nie ma tabliczki "zatrudnimy". Napisz porządne CV i chodź i wciskaj im nawet jak nie będą chcieli. A nóż może ktoś zadzwoni.

Kiedyś robiłem podobnie, i pracę dostałem w lokalu który nawet się nie ogłaszał o nabór.

No i ew. poczytaj w poprzednim temacie co podał radekzx. Może coś wynajdziesz dla siebie.

hehehe, co do przecinka to postawilem go dalej, by latwiej móc skopiowac email :P

mam zamiar napisac o tym nowy temat, ale jakos nie mam weny :D

w skrócie:

Praca polega na pozyskiwaniu klientów w dość prosty sposób i dla

większości z nich korzystny. Chodzi o to, że w ofercie firmy mamy

możliwość dla każdego załatwienia tańszej energii elektrycznej. Czyli

zmiane dostawcy energii (cos na zasadzie zmiany sieci komorkowej np. z

plusa na play) tak aby byla korzystna dla klienta.

Tutaj zarabia sie od umowy; w zaleznosci czy jest to klient indywidualny czy firma.

Zawsze możesz pisać denne felietony na portalu i dostawać 2,50 zł hohoho taki joke :)

A może roznoszenie ulotek : ) ? Tylko nie wiem czy uzbierasz aż tyle, ale zawsze coś do kieszeni wpadnie : ) .

Jedź do niemiec;]

Witam.

Mam 17 lat i poszukuje pracy dorywczej. Chciałbym prosić Was, forumowiczów, o propozycje. Mieszkam w małym miasteczku, więc moje opcje są ograniczone. Patrzyłem też na oferty pracy przez internet, ale w ogóle nie wiem czy to się opłaca. Czy jest ktoś kto w tym siedzi i może podać swoją opinię, coś polecić? Dodam że chcę uzbierać do końca lata 1500-1700 zł (oczywiście zatrudnię się latem do pomocy przy gospodarstwie).