itam
Chciałbym zachęcić Państwa do pracy w kwestii gry League Of Legends. Praca polega na tym, że tworzymy określoną ilość kont o 5 lvl'u użytkownika, które możemy zrobić w błyskawicznym tempie. Ci, którzy obcują z ta grą, doskonale wiedzą o co chodzi.
Ustalę teraz cennik, w którym można wybrać opcję zlecenia. W grę wchodzi przelew bankowy oraz raz miałem taką sytuację , że kupowałem PSC w zamian za ref link.
Za 20 kont, o piątym poziomie użytkownika płacę 60zł.
Za 30 kont, o piątym poziomie użytkownika płacę 95zł.
Za 50 kont, o piątym poziomie użytkownika płacę 170zł.
Za 80 kont, o piątym poziomie użytkownika wypłacam 250zł ( całe pieniądze przeznaczone na ten cel ).
Liczba zleceń ze względu na fundusz jest raczej ograniczona. Podaję link, na którym rejestrują Państwo konto. Tuż po Battle Trening ( trwa ok. 15 min ) mamy prawie 3 lvl, także nie jest to długi okres czasu. Ze znajomymi robi się to błyskawicznie. Wszelki kontakt proszę prywatnie. Jeśli będą Państwo chcieli podam email / gg / komórkę. Płacę z góry za połowę wykonanej pracy. Czyli załóżmy, jeśli ktoś zdecyduję się na 30 kont, płacę 95zł za 15 kont.
Jeśli ktoś czuję potrzebę skontaktowania się z moją osobą pilnie, proszę pisać -> Harash@interia.pl . W każdym momencie w pracy mam dostęp do poczty, więc nie będzie problemu.
Patrząc przez pryzmat napisanych postów nie będę tutaj postrzegany jako zaufany, ale liczę na potencjalnego klienta, który zdecyduję się to wykonać. Jeśli ktoś potrzebuje mojego "forumowego nicka" to podam PW, ponieważ nie można zgodnie z regulaminem polecać przeciwnych portali społecznościowych.
Zainteresowanym podaje telefon kontaktowy / email / nick w grze, aby mieli pewność chociaż tą początkowa. Nie jest to moja pierwsza działalność tego typu, już trzem użytkownikom wypłaciłem pieniądze, mogę podać link do wszelkie informacje do porozumienia się z nimi forum ( nick, PW konwersacje ) / kontakt email. To oni głównie zrobili ponad 100 kont. Udostępnię w razie potrzeby "większego zaufania" korespondencję email. Potrzebuje ostatniej ilości zrobionych postów do 10.000 RP. Na tym forum mam małe zaufanie, także liczę się z tym, że jestem coś winien i dostarczę wszelkich informacji. Już dokonałem trzech przelewów, także.
Rozumiem brak zaufania. Przez pryzmat napisanych tutaj postów na forum , wiem jak na mnie spoglądacie, a także to zlecenie jest nieco "dziwne". Oczywiście to nie pierwsza taka "praca", także mogę udowodnić tezę prawidłowości tego tematu
Z biegiem czasu żałuję, że nie kupiłem RP. Ale jest już więcej niż połowa drogi w tym kierunku, także już jakby "nie mam wyjścia".
Zależy mi na tym jakimś "standardzie" ( 2~4 konta dziennie ). Oczywiście z perspektywy osoby, która podejmie się indywidualnie zrobić to zlecenie, będzie to w rodzaju "Syzyfowej Pracy", bo rzeczywiście nie jest to opłacalne. Napisałem ten temat poprzez wzgląd o jakąś grupę 3~4 osoby ( przyjaciele ), dla których wykonanie tego projektu zajmie dosłownie bardzo mało czasu. W tym kontekście może być to opłacalne
Zachęcam do tego zlecenia,
Pozdrawiam
@Edit
Możliwa jest płatność poprzez PSC.
Pozdrawiam