Witam, chciałbym przedstawić wam moje prace graficzne.
- moja ulubiona
- na konkurs była
- na konkurs była
Layouty :
Logotypy :
Witam, chciałbym przedstawić wam moje prace graficzne.
- moja ulubiona
- na konkurs była
- na konkurs była
Layouty :
Logotypy :
O ile sygnatury i logotyp są świetne o tyle bardziej nieprzemyślanych layoutów nie widziałem - wykonanie dobre, ale nie wiesz ile narobił byś kłopotów osobie, która miałaby to pociąć i skodować
Layouty dopiero się uczę robić Chociaż domyślam się że webmasterzy mieli by z nimi kłopoty, to ostatni layout (Las Ventruas Role Play) jest już okodowany w 55%-tach i jak na razie koderzy nie narzekają
Nie znam sie, wiec o technice duzo nie powiem, ale przyznac musze, ze calkiem ladne prace. Czasami kompozycja troche nie taka, jaka byc chcial, bo nie przepadam za centralnymi kadrami, ale ogolnie jest OK.
Sygnatury ok
Ale laye gorzej,popracuj nad typografią.
Sygnatury są bardzo dobre, muszę przyznać, ale nie jest aż tak różowo z lauoutami- też wysokiej jakości, ale webmasterzy będą mieli problem z ich kodowaniem.
Bardzo mi się podobają sygnaturki, ktore robisz . Ja jestem poczatkujacym uzytkownikiem Adobe Photoshop. Mozliwe, ze kiedys tez bede umial takie zrobic
.
Sygnaturki bardzo ladne. Nad designami trzeba jeszcze popracować, gdyż moim zdaniem są one zbyt "statyczne" i nie mają zbytnio wyrazu.