Prawda o Miriadel

Gratuluje zespołowi Mmorpg.org.pl wspaniałego Video Maker'a jakim jest Miriadel, jakiż to dojrzały i bezproblemowy człowiek:

69211294245679657442.png

Nie wiedziałem, gdzie powinienem to dodać, ale jako że Miriadel jest członkiem zespołu, to pomyślałem, że to jest odpowiednie miejsce :D. Proszę o nie rzucanie się z pazurami na mnie i nie komentowanie typu "Miriadel jest spoko, musiałeś go wku...ić :D", jak tylko wypomniałem mu, że było napisane, że da każdemu graczowi 200 senzu za te dni, w których serw był on a prawie żaden gracz nic nie dostał :D. Dedyk miał być itp. a nie wygląda na to żeby był, szczególnie, że w trakcie rozmowy Miriadel się zapomniał i napisał "Pacc jest za kasę bo muszę jakoś uzbierać na kupienie dedyka" a potem znowu się rzucał, że ten dedyk jest - wtf xD? Można się pośmiać z jego agresywnych reakcji na normalne wypominanie błędów. Pierwsze zdanie, które widać na tym screenie, napisałem na podstawie właśnie tego okłamanego dedyka, kłamstwa z senzu itp. itd. :D

@Edit

Ahahahaha czyż on nie jest żałosny? Nie potrafi przyjąć do siebie prawdy, właśnie za nic dostałem Bana z powodem "Ofensywnego nicku". Sorki, mój nick jest taki brutalny i jest w nim tyle wulgaryzmów... :/ Wstyd mi.

HAHAHHAHAA DOSTAŁEŚ BANA I SIĘ MŚCISZ?! HAHHA

Nie ma jak mieszać sprawy serwera czyli inne do tych tutaj na forum Gz dla ciebie :]

Ja niby dziecko? przynajmniej po dostaniu bana nie leciał bym na forum z płaczem żeby ktoś cię pocieszył i powiedział że jesteś silny i dasz rade ^^

Tylko ty masz problemy na serwerze inni grają i się dobrze bawią ale Pan Tsusienko czy jakoś płacze ciągle i jest mu źle...

O jejku ale ty jesteś chłopczyku biedny ^^ hah

Bez przesady człowieku ogarnij się i tyle. Piszesz pierdoły na Forum potem wbijasz na serwer i mi mówisz jaki to ja nie jestem chociaż mnie nie znasz.Przeszkadzasz w rozmowie z innymi itd.

Błagam cie ogarnij się.

Jako VideoMaker jestem w porządku więc daj sobie siana :]

PS.Łatwo jest mnie wkur... :] Bana dostałeś szybkiego więc nie patrzyłem na co klikam :] ważny był ban.Taka zadyma o bana na jeden dzień ; D

Szczerze to leje na to co robisz na tym swoim serwerze. Bardziej mnie obchodzi co i jak reprezentujesz na tym forum. A nie zapominaj ,że należysz do ekipy ,która współtworzy ten portal i dba o dobry wizerunek.

No właśnie o to mi chodzi po co mieszać sprawy serwera na forum ^^

Przesadziłem na forum dzisiaj ale byłem grzecznie mówiąc bardzo bardzo bardzo zły :P

Pewnie był śpiący :D

@edit

torllr.png

No niby Miriadel się tak zachował, ale po co mieszać do tego portal? Jak zobaczysz że w życiu prywatnym(z kolegami czy coś, nie wnikam) też na forum napiszesz co on robił w domu czy coś?

No niby Miriadel się tak zachował, ale po co mieszać do tego portal? Jak zobaczysz że w życiu prywatnym(z kolegami czy coś, nie wnikam) też na forum napiszesz co on robił w domu czy coś?

O to mi właśnie chodzi.

Co nie zmienia faktu ze Miriadel sie nie popisal. Mnie jako osoby postronnej razi taka postawa...

"Dajcie sobie buzi, i po ptokach"

ok ;D

:*

Policjant jest policjantem nawet po służbie. A on występuje i tu i tu pod nickiem Miriadel.

Gościu spójrz na siebie, nie mam się na co mścić, przecież ten serwer to jeden wielki fail, żeby po dwóch dniach wyłudzać doładowania na telefon, po to aby ktoś miał pacc xD Po prostu podkreślam jak porażasz swoją głupotą, ban za ofensywny nick? Żeś się wysilił xD Jesteś jak takie niedopieszczone dziecko, które musi wszystko dostać, powodzenia w dalszym wyłudzaniu kasy od głupich dzieci, które płacą 20zł, żeby mieć pacc na serwie, który nie postoi długo ! D:

@ProGmR

Czytaj ze zrozumieniem, wskaż mi zdanie, w którym napisałem, że mi to przeszkadza :) Ja mu jedynie życzę powodzenia ;D

Jak chcą niech płacą, ich sprawa. Ciebie chyba też nikt się nie czepia za to, że kupujesz to a nie tamto na zakupach, right?

@edit

Policjant jest policjantem nawet po służbie. A on występuje i tu i tu pod nickiem Miriadel.

Ale czy on jest policjantem? To tak samo jak byś powiedział to do pracownika sklepu. Musi ci coś sprzedać o gdy nie pracuje??

@tsukineko88

Co do ciebie to trochę zbyt przesadzasz, ale i masz sporo racji. No ale prywatny server nie można mieszać z ogólnym portalu o grach, a to że ktoś na prywacie chce za coś real cash to normalne chyba po to się prywatne servery robi aby zarobić.

Co do Miriadel'a to na takim stanowisku powinien trochę (może dużo większą) większą powagę zachować, jak już w grze tego nie robi to chociaż na forum, no, ale jak widać nawet tego nie potrafisz.

Kur... NIC NIE WYŁUDZAM CEPIE!!

LUDZIE CHCĄ PACC PISZE PO ILE ONE SĄ I TYLE NIE NAMAWIAM KUP PROSZE PLZ BŁAGAM PFF CHYBA CIE OCZY BOLĄ ^^

A jak chcą kupić to fajnie :] bo akurat na dedyka muszę wysłać gościowi i mieć go z głowy na ponad miecha.

I tak ogólnie Uj cie to obchodzi co ja robię na serwerze? Postaw swój i się w końcu poczuj fajny

@strejok

Nie ważne co bym napisał i tak postawi na swoje.

warn_ico.png
Jeden za obraze usera, drugi za caps lock. - Dzz'

Znaczy wiecie, nie chodzi o to co napisałem, że nie za fajnie się zachowuje jako Video Maker, bardziej poraża mnie to z "DEDYK SZMATO" etc. jak już napisałem, zapytałem go czemu jak na dedyka są takie lagi i czemu już po 3 dniach wyłudza doładowania za pacc, a on do mnie, że zarabia na kupno dedyka (więc go nie ma), a po jakimś czasie właśnie z tym zdaniem wyjechał, lol? Huśtawka nastrojów xD?

Temat został zamknięty. Powód: Ten temat to zwykłe osobiste porachunki ,które proszę prowadzić na PW.

Gratuluje zespołowi Mmorpg.org.pl wspaniałego Video Maker'a jakim jest Miriadel, jakiż to dojrzały i bezproblemowy człowiek:

69211294245679657442.png

Nie wiedziałem, gdzie powinienem to dodać, ale jako że Miriadel jest członkiem zespołu, to pomyślałem, że to jest odpowiednie miejsce :D. Proszę o nie rzucanie się z pazurami na mnie i nie komentowanie typu "Miriadel jest spoko, musiałeś go wku...ić :D", jak tylko wypomniałem mu, że było napisane, że da każdemu graczowi 200 senzu za te dni, w których serw był on a prawie żaden gracz nic nie dostał :D. Dedyk miał być itp. a nie wygląda na to żeby był, szczególnie, że w trakcie rozmowy Miriadel się zapomniał i napisał "Pacc jest za kasę bo muszę jakoś uzbierać na kupienie dedyka" a potem znowu się rzucał, że ten dedyk jest - wtf xD? Można się pośmiać z jego agresywnych reakcji na normalne wypominanie błędów. Pierwsze zdanie, które widać na tym screenie, napisałem na podstawie właśnie tego okłamanego dedyka, kłamstwa z senzu itp. itd. :D

@Edit

Ahahahaha czyż on nie jest żałosny? Nie potrafi przyjąć do siebie prawdy, właśnie za nic dostałem Bana z powodem "Ofensywnego nicku". Sorki, mój nick jest taki brutalny i jest w nim tyle wulgaryzmów... :/ Wstyd mi.