Gratuluje zespołowi Mmorpg.org.pl wspaniałego Video Maker'a jakim jest Miriadel, jakiż to dojrzały i bezproblemowy człowiek:
Nie wiedziałem, gdzie powinienem to dodać, ale jako że Miriadel jest członkiem zespołu, to pomyślałem, że to jest odpowiednie miejsce . Proszę o nie rzucanie się z pazurami na mnie i nie komentowanie typu "Miriadel jest spoko, musiałeś go wku...ić
", jak tylko wypomniałem mu, że było napisane, że da każdemu graczowi 200 senzu za te dni, w których serw był on a prawie żaden gracz nic nie dostał
. Dedyk miał być itp. a nie wygląda na to żeby był, szczególnie, że w trakcie rozmowy Miriadel się zapomniał i napisał "Pacc jest za kasę bo muszę jakoś uzbierać na kupienie dedyka" a potem znowu się rzucał, że ten dedyk jest - wtf xD? Można się pośmiać z jego agresywnych reakcji na normalne wypominanie błędów. Pierwsze zdanie, które widać na tym screenie, napisałem na podstawie właśnie tego okłamanego dedyka, kłamstwa z senzu itp. itd.
@Edit
Ahahahaha czyż on nie jest żałosny? Nie potrafi przyjąć do siebie prawdy, właśnie za nic dostałem Bana z powodem "Ofensywnego nicku". Sorki, mój nick jest taki brutalny i jest w nim tyle wulgaryzmów... :/ Wstyd mi.