Pre-order na Keye.pl

Czołem ludziska. Od razu do tematu, chciałbym prosić o opinie ludzi którzy korzystali już z serwisu/sklepu Keye.pl i zamawiali tam pre-ordery.

Chciałem sobie zamówić Diablo RoS'a, i nie wiem czy w kwestii pre-orderów w/w sklep jest rzetelny.

Także, zamawialiście tam jakieś pre-ordery? Wszystko doszło? Jakieś problemy?

BTW, nie widziałem żadnego odpowiedniego działu, więc jeśli jest taki, prosiłbym o przeniesienie.

Bierz, jak dotąd nie miałem z nimi żadnych problemów, klucze przychodzą od ręki.

Keye, na tę chwilę są jednym z lepiej prosperujących sklepów internetowych na terenie naszego pięknego kraju. Więc nie masz o co się martwić.

tak samo jak fabrykakluczy i gamescodes dawne moonqq

O, teraz patrze, i widzę, że na Fabrycekluczy można płacić Paysafe'm, a jako, że jestem jeszcze szczylem to konta bankowego nie mam, więc na Keye musiałbym prosić rodziców, a to byłby mały problem.

Także, jak myślicie - gdzie lepiej sobie kupić ten preorder? Keye, czy Fabryka?

Miałem już kilka zamówień pre-ordery dochodziły w wyznaczonym czasie a zwykłe klucze po max kilku minutach po wpłacie.

Też czekam na rosa na gamescode mam cene 117,93 zł i pewnie tam wezmę, a tak to nie ma różnicy czy keye, gamescode, albo fabryka kluczy, byle by nie z allegro od noname-a.....

na fabrykakluczy za 109 hmmm

Dobra, w sumie to co chciałem wiedzieć, już wiem.

Wielkie dzięki.

Temat do zamknięcia.

Czołem ludziska. Od razu do tematu, chciałbym prosić o opinie ludzi którzy korzystali już z serwisu/sklepu Keye.pl i zamawiali tam pre-ordery.

Chciałem sobie zamówić Diablo RoS'a, i nie wiem czy w kwestii pre-orderów w/w sklep jest rzetelny.

Także, zamawialiście tam jakieś pre-ordery? Wszystko doszło? Jakieś problemy?

BTW, nie widziałem żadnego odpowiedniego działu, więc jeśli jest taki, prosiłbym o przeniesienie.