Pre-Order z fizycznego sklepu

Ave!

Muszę zadać pytanie o Pre-Order GW2 ze sklepu. Jeśli kupię teraz Pre-Order, to jak otrzymam dzień wcześniej dostęp do gry? Na czym dokładnie to polega? Muszę okazać paragon, lub zawartość w sklepie w którym zakupiłem pudełko czy jak? I ile kosztuje takie pudełko? Widziałem screeny z takiego czarnego pudełka Pre-Orderowego, ale nic o tym nie było napisane. Moglibyście mi przybliżyć szczegóły?

Mi sie wydaje ze to wyglada tak jak ja mialem z SWTOR, kupujesz "fizycznego" pre ordera, wpisujesz kod na swoje konto na ofsite, i dzien przed premiera mozesz wejsc, potem bierzesz paragon z zakupu i dostajesz znizke na gre w cenie pre ordera, ja tak mialem przynajmniej, nie wiem jak to tutaj wyglada ;p

Mnie się wydaje to dziwne, gdybym kupił za (załóżmy) 20 złotych Pre-Ordera i wszedł do gry dzięki kodowi z pudełka i wszedł normalnie do gry, to nie musiałbym kupować gry za 200 złotych. Hmmm, poczekam na wypowiedź bardziej "ogarniętego" człowieka.

Ale ten pre-order daje ci dostep na dzien przed premiera + 1 dzien w starcie , pozniej konto zostaje zablokowane ... Myslisz ze ludzie kupywali by pre-purchase jakby pre-order za 20 zl dzialal tak jak piszesz :P? Kupujac pre-order za 20 zl to tak jakbys kupil "2 dnowy trial" , pozniej dostaniesz znizke od ceny "pelnej gry" czyli np 189-20=179 za gre.

Dokładnie 17zł i jeden dzień przed i dwa po starcie.

Edit:Up coś obliczenia masz nie tak 169:D

Ahaaa :D To tylko taki trial? No to również miło, a czy dostanę oprócz tego jakiś Hero's band czy coś podobnego co podnosi jakieś statystyki? Pamiętam, że było takie coś, ale nie wiem czy też w Pre-Order.

Peta

Hero Band i te inne dodatki są tylko dla pre-purchase chyba oO.

Pre-order nie dostaje żadnych bonusów, wszystkie bonusy są zarezerwowane tylko dla wersji Pre-Purches. By nie być gołosłownym opis pre-ordera z gram.pl; http://www.gram.pl/s...aign=sklep_gram

Pre-order ma tylko 3 dniowy dostęp od 27 do 30 sierpnia, tak by opóźnienia związane z dostawą pudełek nie przeszkodziły Ci w graniu.

Odnośnie zakupu fizycznego pudełka już w sklepie np. MediaMarkt to jest to rozwiązane w ten sposób. Idziesz 27 do sklepu i powinieneś już mieć możliwość kupienia pudełka, nie ma tutaj pre-orderów, chyba że zakupisz w sklepie internetowym a odbierasz na miejscu np. empik. To wszystko zależy od dostawców pudełek do hurtowni i hurtowni do sklepów. Z doświadczenia wiem, że w moim MediaMarkcie wszystkie ważniejsze premiery były wysyłane wcześniej nawet 2-3 dni przed premierą.

Pre-Ordery oferują tylko sklepy internetowe, gdzie możesz złożyć zamówienie TERAZ i otrzymać kod mailowo, następnie kupujesz pudełko po obniżonej cenie, tak jak koledzy wyżej wspomnieli lub dostajesz kod pre-orderowy bez ponoszenia wcześniejszych opłat a na 7 dni przed premierą płacisz już za całość - gram.pl.

Jak założe konto na kluczu z Preordera i połącze je z kontem GW1, to po premierze będe mógł normalnie dodać klucz z "pełnej wersji" do tego konta?

Nie czytałem dokładnie jak odbywa się łącznie kont z GW1, nie posiadam osobiście GW1 już i nie jestem w stanie w 100% odpowiedzieć na to pytanie - sądzę, że support były lepszy.

Domyślam się, że nie będzie problemów patrząc na ich ostatnią akcje związaną z rezerwacją nicków z GW1.

Jeśli ktoś potrzebuje darmowego pudełka, to się w sumie opłaca zakupić Pre-Order z tego co się orientuję. Podobna akcja była z metalowym pudełkiem z Battlefield 3 które mam. Ale zarazem 20zł to jest taniocha za "triala", a nie wiadomo ile może trwać taki oficjalny trial od Arena Net.

A ja mam pytanko, zamówić pre-ordera w sklepie empik można za 170 zł, a pytałem się w empiku jaka będzie cena to mówili, że 200 zł. Czy jeżeli zamówię przez internet z odbiorem w empiku i z płatnością przy odbiorze to mimo tych 200 zł na półkach ja zapłacę 170 czy w ten sposób zamawiając będę miał gwarantowaną kopię ale przez to, że kupuję przy odbiorze w sklepie i płatność przy odbiorze będę musiał 200 dać?

Przez internet kupno wychodzi taniej, więc zapłacisz tylko 170zł. Płatność czy przy odbiorze czy wcześniej nie ma tutaj nic do rzeczy.

@EDIT Jak tylko dojdzie mi kupon rabatowy za kupiony preorder to wstawię screena jaką cenę otrzymam do zapłaty przy odbiorze pelnej wersji gry .

Ja bym radził zapytać dokładnie w obsłudze klienta jak to będzie telefonicznie bądź email.

Ave!

Muszę zadać pytanie o Pre-Order GW2 ze sklepu. Jeśli kupię teraz Pre-Order, to jak otrzymam dzień wcześniej dostęp do gry? Na czym dokładnie to polega? Muszę okazać paragon, lub zawartość w sklepie w którym zakupiłem pudełko czy jak? I ile kosztuje takie pudełko? Widziałem screeny z takiego czarnego pudełka Pre-Orderowego, ale nic o tym nie było napisane. Moglibyście mi przybliżyć szczegóły?