Pre-purchase i beta

takie info

pre-purchase znowu dostepny (200zł gram.pl)

skusilbym sie bo 3 dni przed headstartem to ciekawa propozycja, ale nie mam pojecia czy pojdzie mi na 4letnim PCie, a nie mam zamiaru wyrzucac kasy w bloto

moglby ktoś kto bedzie grał na najblizszym beta weekendzie, powiedziec czy polepszyli optymalizacje? bo zalezy mi na tym z powyzszych przyczyn

albo ktoś, kto by miał do pożyczenia/podzielenia konta na 1 dzien? oczywiscie moge dać coś symbolicznego w zamian

Na innych polskich stronach z grami juz w tamtym tygodniu było możliwość kupna :)

nie pre-purchase, a pre-order, roznica jest

pre-purchase mialo tylko gram.pl, potem nie miało bo mieli limitowana ilosc

a teraz znowu jest

A co sądzicie o tej stronce?? https://buy.guildwars2.com/

No to oficjalne xd

A co sądzicie o tej stronce?? https://buy.guildwars2.com/

cos wyczuwam że TROLOLOLOLOLOLOLOLOOOOOOOOOO

albo idiota ;p

do koloru do wyboru

dzieki za komplement

Kurde czego to musi iść z transferem 40kbps....

Mi się ściągnęło po 8 godzinach :P

nie pre-purchase, a pre-order, roznica jest pre-purchase mialo tylko gram.pl, potem nie miało bo mieli limitowana ilosc a teraz znowu jest

Fabryka kluczy-->Guild Wars 2 Standard CDKey, Klucz - PRE-PURCHASE EU

Ja kupiłem na fabrykakluczy bo na gram.pl zabrakło i jest ok :P

Fabryka kluczy-->Guild Wars 2 Standard CDKey, Klucz - PRE-PURCHASE EUJa kupiłem na fabrykakluczy bo na gram.pl zabrakło i jest ok

Tam sprawa wygląda trochę inaczej, bo oni ich nie mają, ale sprzedają :D znaczy mają normalnie wystawione te klucze, ale jest tam notka, że oni je dostają co jakiś czas i możesz go nie dostać w ogóle :) może Ty akurat miałeś szczęście.

@WujekKijaszek

Zawsze możesz poczekać na zaproszenie/open betę albo wykosztować się na pre-order, który będzie w granicach 120-130 PLN.

@WujekKijaszek Zawsze możesz poczekać na zaproszenie/open betę albo wykosztować się na pre-order, który będzie w granicach 120-130 PLN.

hahaha?

pre-order bedzie kosztował tyle samo co pre-purchase tzn. 200zł (ew. 180zł)

napisałem do supportu w sprawie optymalizacji (czy bedzie, bo mam 4 letniego kompa a chce pre-purchase zamowic) to w odpowiedzi lali wode

jedyne sensowne zdanie to "gra narazie nie jest skonczona, finalny produkt MOŻE być lepszy jesli chodzi o optymalizacje, a tymczasem kup gw2, nie martwiac sie czy zmarnujesz pieniadze"

Coś ty:P Pre-purchase TERA kosztował ~ 200 zł, a pre-order kosztuje teraz ~ 110 zł. Pre-ordery są zawsze tańsze od pre-purchase ;D

mowisz? to może masz racje (a w pre-purchase nie bylo wiecej czasu gry?)

poczekam w takim razie :P

dobrze ze mowisz, jesli bedzie sporo tanszy to stawiam piffko :)

Pre-purchase, pozwala na dostęp do wszystkich beta testów i jakieś tam jeszcze itemkowe pierdółki.

Pre-order daje tylko headstart (3-4 dni grania przed oficjalnym startem gry) i *zazwyczaj* jakieś malutkie pierdółki.

Dodam jeszcze do przykładu Aiona, gdzie pre-purchase kosztowało ~ 189.56 PLN, a pre-order ~ 145 PLN.

Ale nie sugeruj się tym. Nie chcę później żeby był jakiś żal do mnie "A mogłem jednak kupić wcześniej".

łoś...Dam ci taki magiczny trik...

wchodzisz w google.pl wpisujesz w wyszukiwarkę "Can you run it ?" wpisujesz w lukę Guild Wars 2 i lookasz czy pójdzie...

"dam ci taki magiczny trik",

to gawno daje ...

jak jeszcze o tym nie wiesz to cie informuje

@Vampir

i tak nie kupie gry dopoki nie przetestuje optymalizacji,

a nie gadałbym tak bo to smieszne zrzucać na kogoś wine za wlasna decyzje

"dam ci taki magiczny trik",to gawno daje ...jak jeszcze o tym nie wiesz to cie informuje@Vampiri tak nie kupie gry dopoki nie przetestuje optymalizacji,a nie gadałbym tak bo to smieszne zrzucać na kogoś wine za wlasna decyzje

dużo dużo pokazuje czy ci GW 2 pójdzie...

Tya, mi pokazywało że BF3 mi nie pójdzie a śmigał na max :)

Jeszcze 23 godziny! ;]