Predłużone Ferie

Witam!Mam pytanie odnośnie ferii.Czy w woj.podlaskim zostały one przedłużone do wtorku.Ponieważ słyszałem że w radiu mówili że ze względu na mrozy przedłużają,i mój znajomy też mówił że jeszcze mamy wolne.Czy to prawda?

Pozdrawiam :)

łooooo jeśli to prawda będzie super !! :D

Gadałem ze znajomym i mówił że 6lo,10lo szczury i jeszcze jakieś tam są zamknięte i narazie postanowiono że do wtorku jeszcze będzie wolne,ale nie jestem co do tego do końca przekonany.Coś dzisiaj chyba na ten temat była wzmianka w telexpresie ale niestety przegapiłem :( Proszę o konkretną odpowiedź na ten temat

Pzdr

w hajnówce najprawdopodobniej nie ma do wtorku :(

Z wtorekiem to właśnie nie jestem pewien jak to ma być bo usłyszałem tylko krótką wzmiankę,ale z tym poniedziałkiem to nawet moja mama mi mówiła że w radiu jard mówili,że poniedziałek jeszcze jest wolny.

Trololo ciekawe czy gastronomik tez ma byc closed oby tak

Ciekawe właśnie czy jest to w wszystkich szkołach czy tylko w poszeczególnych .Mam nadzieję,że to jednak jest prawda,bo wogle nie zajrzałem do zeszytów a miałem coś tam zrobić na fakultet :P

No mam nadzieję, że zsz6 też zamkną chociaż na poniedziałek jeszcze. A se sprawdzę stronę szkoły.

@EDIT: Przerąbane, mam jutro szkołę. FUC* ;/;/;/;/

Kurcze,masz pecha.U mnie właśnie nic nie jest napisane na tamat przedłużenia ferii,więc raczej chyba normalnie do budy ...(co za szkoła -.-)

Witam!Mam pytanie odnośnie ferii.Czy w woj.podlaskim zostały one przedłużone do wtorku.Ponieważ słyszałem że w radiu mówili że ze względu na mrozy przedłużają,i mój znajomy też mówił że jeszcze mamy wolne.Czy to prawda?

Pozdrawiam :)