Premiery gier na 2015

Czy według was wychodzi coś ciekawego w tym roku?

Czekacie na jakieś konkretne tytuły?

Ostatnimi czasy nie mam w co pogrywać poza Cs'em, więc czekam na jakiegoś singla godnego uwagi.

Osobiście czekam na Wieśka, Saints Row Gat out of Hell i oczywiście GTA V.

A wy?

Jeśli pójdzie mi GTA 5 to na nie czekam, jeśli nie pójdzie to nie.

I czekam na Ravens Cry oraz na Dragon Balla.

Ja czekam na Wieśka, Mortal Kombat i Dragon Balla.

http://www.rockpapershotgun.com/2015/01/01/best-pc-games-of-2015/14/

Tu kilka ciekawych tytułów

GTA V na PCMasterRace, Wiesiek 3, Batman Arkham Knight, Mortal Kombat X, po latach dodatek do Postala 2, StarCraft 2: Legacy of the Void, The Settlers: Kingdoms of Anteria.

Pillars of Eternity.

Napisałbym, że czekam też na Wieśka 3, ale po 1. nie miałem jeszcze czasu zagrać w II część, a po 2. to pewnie na moim 7 letnim komputerze na full detalach nie odpalę. %-)

-me4

-w3

SC2 LotV

Napisałbym, że czekam też na Wieśka 3, ale po 1. nie miałem jeszcze czasu zagrać w II część, a po 2. to pewnie na moim 7 letnim komputerze na full detalach nie odpalę. %-)

A kto powiedział że musisz w nowe gry grać na wysokich?

Kup dobrą skrzynie to wtedy nie będzie stękania...

P.S. Wole by ludzie grali na niskichi średnich lecz by grafika była odpowiednio dobrs. Wysokie są zadeklarowane dla dobrych sprzętów, a ultra tylko dla najlepszych skrzyń.

Zapomniałem że czekam jeszcze na Black Desert, ale to raczej 2016 :)

Ja mam dość sporo gier, które przykuły moją uwagę i na które czekam:

Halo 5, Quantum Break, Fable Legends, Final Fantasy XV, Resident Evil HD, Evolve, Crackdown, Warhammer 40K: Eternal Crusade, Kingdom Hearts 3, Cabal 2, Wiedźmin 3, The Division, Skyforge, Lost Ark Online :)

A kto powiedział że musisz w nowe gry grać na wysokich?Kup dobrą skrzynie to wtedy nie będzie stękania...

To, że Ty lubisz grać na niskich detalach, to Twoja sprawa. Ja nie lubię. A nowego komputera póki co nie potrzebuję, bo aż takiego ciśnienia na gry nie mam. Każdy ma inne priorytety w życiu. :-)

P.S. Wole by ludzie grali na niskichi średnich lecz by grafika była odpowiednio dobrs. Wysokie są zadeklarowane dla dobrych sprzętów, a ultra tylko dla najlepszych skrzyń.

Spytam bez złośliwości: co Ci do tego, na jakich detalach grają inni ludzie? Pytam tylko i wyłącznie przez ciekawość.

Właśnie u mnie z Wieśkiem jak i z GTA też będzie ciężko, bo mam sprzęt, który złożył Xardunek w swoim temacie za 1200.

Wydaje mi się, że jednak na minimalnych/średnich da się komfortowo grać xd

No chyba, że gry będą wymagały czterordzeniowego procka jak to w przypadku Far Cry 4

Evolve, GTA V, DB:X, MK X i Wiedźmin 3 (chociaż tu moja siostra bardziej go oczekuje niż ja :P). Na święty rząd nie czekam bo jeszcze nawet czwórki na spokojnie nie ograłem (skończyłem wszystkie misje główniej osi fabularnej w trakcie free weekednu na sztimie) :/.

metal gear solid the phantom pain

A ja mam nadzieję, że w tym roku dowiemy się od Blizzarda jakiej przyszłości mamy oczekiwać w związku z Diablo. Po cichu liczę na zapowiedź drugiego dodatku.

GTA V, MK X, mam jeszcze cichą nadzieję, że w tym roku pojawi się M&B Bannerlord, choć szansa minimalna ;<

Mam taką nadzieje, że ktoś zacznie robić Dead Space 4, albo jakiś inny horror w kosmosie.

W tym roku czekam na GTA V, do tego pewnie kolejny Assassin's Creed i na pewno czekam na The Division, ale tu nie mam pewności czy w tym roku wyjdzie. Do tego w tym tygodniu kupuję nowe części do kompa, więc będę miał jakieś dwa lata do nadrobienia, bo od tego czasu nie grałem w nic nowego :)

Ja to tam czekam na Spellforce 3. Reszta z ciekawych tytułów zagram jak będzie okazja, a jak nie to nie będę rozpaczał

Jakiś rewolucyjny patch do diabolo by się przydał :D, mk X chciałbym zobaczyć z czystej ciekawości( w 9 jeszcze się nie nagrałem).

Wiedźmin 3 chociaż prawdopodobnie zagram dopiero za kilka lat w niego :P

To jedyna gra która przychodzi mi na myśl, nie jestem na bieżąco za bardzo z nowościami tak więc...