Witam. Od pewnego czasu pykam sobie w BFa 3. Niestety sam właśnie ze względu na to, że gram dośc któtki okres. Mam pytanie co do kupna premium. Na jakiej zasadzie Premium działa? Dostaje się bronie nowe to wiem, szybszy exp to też już wiem i jeszcze jakieś profity z tego względu występują? Aha, no i dodatki do BFa o których też nie wiem rpawie nic. Mógłby mi ktoś po krótce wyjaśnić ocb?
Jeśli by ktoś chciał zagrać/pogadać to dodajcie 'Wodecki92' na Origin.
Premium Battlefield 3
Nie czeka sie w kolejce i kilka customizacji.
No tak, zapomniałem o kolejce Coś jeszcze? Bo raczej sporo tego
Dodatkowe mapy, bronie. Ogólnie rozgrywka ułatwiona, ale na początku nie kupuj, kup po miesiącu/dwóch jeśli szkoda Ci kasy, bo możesz sie przejechać jak niejeden mój kumpel . Ja też chciałem kiedyś kupić jak zacząłem grać, ale po jakimś czasie rozgrywka mi się znudziła, heh.
W sumie gra mi się na prawdę przyjemnie, a premium z tego co widziałem to aż takie drogie nie jest A jak to jest jak już się kupi? To na miesiąc czy już na zawsze do konta przypisane?
Jest to na stałe przypisane do konta,ja ze swojej strony nie polecam premium,mam premium w BF3 i na większości dodatków nikt nie gra,serwery martwe,może na jednym coś się dzieję,chyba że chcesz kupić premium dla samych broni,a i tak grać będziesz na serwerach z podstawy.
Premium daje ci od razu dostęp do wszystkich dodatków, których było 5. Dodają one 20 nowych map, trochę nowych broni i trybów rozgrywki. Aczkolwiek jak napisał wyżej KaczoreX, dużo mniej serwerów jest z mapami dlc, na niektórych już w ogóle nikt nie gra.Co do kolejek to nie jest tak, że się całkowicie nie czeka. Masz pierwszeństwo premium, ale jeśli przed tobą w kolejce jest też ktoś z premium to on wchodzi pierwszy.
Nie myślałeś o kupnie BF4 z premium? Jest droższy, ale moim zdaniem lepszy. I na wszystkich mapach ktoś gra(no może poza 4 dlc - tych serwerów jest najmniej). Poza tym jest lepiej dopracowany, a także posiada systemu Levolution, który z początku wygląda naprawdę genialnie (piszę "z początku" bo po paru setnych razach znasz wszytko na pamięć). Od siebie bardziej polecam kupno BF4 z premium.
Właśnie mój PC w bfie 3 śmiga na med fajnie, a w bfie 4 (mam konto od kumpla bez dodatków) mocno się lubi ściąć..
Na dodatku pusto jak koledzy wspominają. Do tego nie warto ładować kasy bo jak padną serwery to musisz czekać aż pracownik EA ŁASKAWIE zechce zresetować owe maszyny. Jednym słowem, ta gra to przeszłość, wydawca ma ją gdzieś i tylko wymyśla nowe tytuły następnych bfów.
Szkoda, bo bardziej mnie ciągnie do trójki niż do czwórki
Witam. Od pewnego czasu pykam sobie w BFa 3. Niestety sam właśnie ze względu na to, że gram dośc któtki okres. Mam pytanie co do kupna premium. Na jakiej zasadzie Premium działa? Dostaje się bronie nowe to wiem, szybszy exp to też już wiem i jeszcze jakieś profity z tego względu występują? Aha, no i dodatki do BFa o których też nie wiem rpawie nic. Mógłby mi ktoś po krótce wyjaśnić ocb?
Jeśli by ktoś chciał zagrać/pogadać to dodajcie 'Wodecki92' na Origin.