Preorder

Witam, pogubiłem się w sprawach tego preordera

http://www.empik.com/preorder-guild-wars-2-pc,p1051811498,multimedia-p

i mam pare pytan

1.Mozna bedzie go kupić w sklepach?

2.da mi mozliwosc grania w ostatniej becie?

3.rabat da mi? i moge isc z nim, np. do media lub empiku?

4. daje mi tylko head start czy tez jakies pierdoly ulepszajace wyglad postaci?

1.tak (ale narazie nie ma bo premiera 20 lipca)

2.nie

3. tak, ale nie wiadomo jakiej warotsci, zapewne 20zł

4. daje ci 1 dzien przed headstartem, wszystko masz tam napisane

jakiego lipca 28 sierpien chyba?;o

Po zakupie preordera , otrzymasz od Nas kod rabatowy , który pozwoli na obniżenie ceny GW2 o wartość preordera. Ilość preorderów ograniczona. Wysyłka kodów raz w tygodniu. Kody rabatowe tylko dla kupujących na stronie sklepu www.empik.com. Nie ma możliwości łaczenia zakupów w salonie Empik i sklepu internetowego.

Czyli rabat tylko w empiku.

A co to daje?

Po prostu:

- Headstart, czyli dzień grania PRZED PREMIERĄ GRY (28 sierpnia)

- możliwość grania 2 dni po PREMIERZE GRY.

I to wszystko. Żeby grać dalej, musisz kupić PEŁNĄ WERSJĘ gry. Później podczepisz tylko klucz pod konto, z tym pre-orderem wcześniejszym i grasz dalej z zachowaniem postaci ;)

Nie da Ci żadnych pierdółek, bo byłoby to napisane. Nie sądzę, żeby można było kupić to sklepach. Chyba można tylko drogą internetową.

jakiego lipca 28 sierpien chyba?;o

zajrzyj moze do linka zeby zobaczyc o czym temat jest?

tak, 20 lipca

@up będzie można kupic to w sklepach(przynajmniej w empiku), tak jak inne pre-ordery. przykladowo swtor był

o ladnie, a jest jakis preorder co daje gre w ten beta weekend ostatni tylko t ak ze sklep?

u

Powiem Ci tak, nie kupuj pre-orderów za 180 złotych, bo ich cena spadnie (nie wiem czy później różnica jest zwracana), ale czy jest coś takie o czym mówisz...

Widziałem takie na allegro, ale już od dawna ich nie ma.

Obawiam się że nie ma już czegoś takiego. A kto wie, czy i tamte z allegro nie były lewe, a takie słuchy chodziły.

Jednak jutro od 10:00 godziny, http://www.curse.com...guild-wars-2-eu będzie można zdobyć key na BWE3. Tak więc czatuj, bo jest ich tylko 20k, a chętnych będzie pewnie 200k+.

200k - przesadzasz, pamietaj że to 10 rano , a ludzie chodza do pracy, do tego wakacje, wiekszosc nie wstanie nawet

Kolega kupił na keye.pl za 180zł pre i jest zadowolony ja u nich tez kupowalem to nie sa żadne lewe rzeczy !

to drogo, w empiku 170zł kosztuje, a empik to jednak sensowny sklep

ja sam zapewne kupie pre-order a pozniej normalnie (wszystko w empiku)

ja za swojego GW2 Standard pre-Purchesa zapłaciłem: 177.504 PLN

Ceny się nie zmienią, dystrybucja w polsce poprzez klepy typu Empik, Gram.pl jest podytkowana ceną negocjacyjną z oddziałem NCSoft... cena w sklepach Keye.pl gamecodes i inne pokrewne jest sugerowane ceną $ i € w zależności gdzie kupują.

Co do empiku i ich sklepu internetowego to ja bym 3x się zastanowił a potem najlepiej napisał/zadzwonił.. bo już nie raz dowiedli swojego burdelu - sorki.

180zł jest normalną obecną ceną na polskim rynku GW2... wszystkie ceny poniżej jak np te które można znaleźć na allegro są to zazwyczaj lewe klucze - jak informuje sama ArenaNet.

Ceny powyżej tej sumy mogą sugerować zdzierstwo lub kupowanie kluczy po cenie w €. 59,99*4,2~252, a w $ ~191zł.

nie czaje jak mogliby zawiesc, podmieniaja pudelka czy cos? nvm pozyjemy zobaczymy, ale ja wole kupic w sklepie niz bulic kolejne 15zł za przesylke

już nie raz się okazało, że empik wycofywał kilka dni po premierze ofertę - bo nie dostali kopii - poza tym mają bałagan już na dzień dzisiejszy.. oferują wersje Pre-Orderowa oraz normalną grę w pudle w wersji Pre-Order.. różnica jest taka, że ktoś kupi sam klucz na headstart by potem popędzić do sklepu i zakupić grę, tylko żeby się potem nie okazało że to właśnie po potrąceniu tego "rabatu" gra nie kosztowała 159zł. Nie wierzę, by sklep taki jak empik obniżał cenę o 20zł od standardowej ceny.

Witam, pogubiłem się w sprawach tego preordera

http://www.empik.com/preorder-guild-wars-2-pc,p1051811498,multimedia-p

i mam pare pytan

1.Mozna bedzie go kupić w sklepach?

2.da mi mozliwosc grania w ostatniej becie?

3.rabat da mi? i moge isc z nim, np. do media lub empiku?

4. daje mi tylko head start czy tez jakies pierdoly ulepszajace wyglad postaci?