Prepaid +60 - nowe ceny?

Witam, przeglądałem ostatnio ceny prepaida +60 dni, i zastanawiam się, co jest przyczyną tego że podskoczyły one tak mocno w górę. Pamiętam, że jakieś 3 miesiące temu zapłaciłem jakieś +/- 60 zł. Teraz na G2A najtańsza (i jedyna w sumie) oferta to 118 zł, a na allegro znalazłem nawet ofertę za 260 zł. Czy ten wzrost cen spowodowany jest wyjściem nowego dodatku, i najważniejsze (przynajmniej dla mnie), czy znacie jakieś strony na których znajdę prepaida w cenie niższej niż 100 zł?

Mozliwe ze dodatek ( duzo ludzi wraca do gry sprawdzic to i pre py znikaja ). Ja bym ci poradzil dodac karte do konta square placiasz 11 euro miesiecznie ( nie nzajdziesz obecnie nigdzie taniej ).

Hmm... W sumie wychodzi jakieś 155 zł za 90 dni, więc faktycznie dobra cena, a przynajmniej do czasu aż wrócą stare ceny ( o ile wrócą).

SE przestało sprzedawać prepaidy hurtownikom spoza USA, bo i tak prawie wszystkie trafiały do kluczowni i było dużo "wyjebek" z kradzionych kart kredytowych. Teraz sprzedają bezpośrednio w swoim sklepiku. Za 25 euro. Jak nie masz karty/paypala żeby kupować w ich sklepie to można teraz na mogstation płacić paysafecard.

Witam, przeglądałem ostatnio ceny prepaida +60 dni, i zastanawiam się, co jest przyczyną tego że podskoczyły one tak mocno w górę. Pamiętam, że jakieś 3 miesiące temu zapłaciłem jakieś +/- 60 zł. Teraz na G2A najtańsza (i jedyna w sumie) oferta to 118 zł, a na allegro znalazłem nawet ofertę za 260 zł. Czy ten wzrost cen spowodowany jest wyjściem nowego dodatku, i najważniejsze (przynajmniej dla mnie), czy znacie jakieś strony na których znajdę prepaida w cenie niższej niż 100 zł?