Witam jako że za niedługo kończy mi się prepaid chce kupić nowego i przeglądając aukcje znalazłem takie cuś
http://allegro.pl/60-dni-wow-prepaid-raf-gwarancja-pantera-i2533153228.html
Może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega?
Witam jako że za niedługo kończy mi się prepaid chce kupić nowego i przeglądając aukcje znalazłem takie cuś
Recruit a Friend, poczytaj FAQu WoWa. W dużym skrócie są to prepaidy, których w Polsce i tak nie załadujesz, musisz zmienić kraj w bnecie na m.in. Anglię. Blizzard walczy z RaFami i stara się je usuwać, ostatnio nawet im to wychodzi dobrze. Raf jest na 30 dni, aczkolwiek można przedłużyć do 60.
SoSexiu radze ladowac normalna metoda kupujac np prepaid przez keye.pl wspomnisz moje slowa;]
@Up uzasadnij,ja doładowuje rafami już od 2 lat i nigdy nie miałem problemów,no chyba że jestes z pokroju naiwniaków i ładujesz na równy rok ,wtedy blizz się zainteresuje twoim kontem i jeśli odkryje że nie mieszkasz w Angli,wyłapiesz bana;).I zmienia ci kraj na własciwy czyli Polske.A i oczywiście ładując rafami(no chyba że mieszkasz w Angli),nie masz żadnych promocji wziaść typu "otrzymujesz Diablo3 w zamian za roczną opłate abonamentu".Reasumujac,jeśli cie nie interesują te śmieszne "promocje"i masz odrobine oliwy w głowie nigdy nie wyłapiesz bana:).
@Up uzasadnij,ja doładowuje rafami już od 2 lat i nigdy nie miałem problemów,no chyba że jestes z pokroju naiwniaków i ładujesz na równy rok
No to masz niesamowitego farta, gratuluje, bo znam wiele przypadkow, że już po jednym wykupieniu RAFA na miesiac ludzią wyłapują bany
Autorze,, nie baw sie w te Rafy, zreszta pewnie i tak juz ustawiles za kraj Polskę, i tego nie zmienisz.
No to masz niesamowitego farta, gratuluje, bo znam wiele przypadkow, że już po jednym wykupieniu RAFA na miesiac ludzią wyłapują banyAutorze,, nie baw sie w te Rafy, zreszta pewnie i tak juz ustawiles za kraj Polskę, i tego nie zmienisz.
Jezusie co ty piszesz to sie w pale nie miesci. Wiesz co to jest wgl raf ? Jest to opcja recruit a friend do gry w wowa a dziala to tak ze gdy on kupi prepaida to ty dostajesz miesiac gry tak jakby za darmo. Te pieniadze ktore placisz sprzedajacemu rafa wydaje on prepaida zeby miec go o polowe taniej. Wiec jezeli blizzard dawal by bany za 1 raf co miesiac to tak jak by zabronil zapraszac kolegow do gry. Wiec tak jak ktos napisal jezeli nie zrobisz czegos w stylu ze oooo diablo 3 za darmo jezeli kupisz abonament na rok wiec kupie go rafem to blizzard nigdy sie do ciebie nie przyczepi. A znam paru ludzi ktorzy pisza takie bzdury jak ty bo o tym nie wiedzieli i zrobili konto na Polske, i musza wiecej kasy placic :*.
A jeszcze jedna rzecz co do rafa myslisz, ze blizzarda moze zdziwic ze po roku gry zaprosiles "az" 12 osob do gry ? A zreszta ludzie na globalu potrafia siedziec w orgri i pisac KUPIE RAF JAK NAJTANIEJ /w me a potem sie dziwia ze maja bana i mowia jacy to nie sa poszkodowani ^^. Jak dla mnie to pewnie ponad 60% serwera gra na rafach a blizzard ma to gleboko w d*pie bo ma tyle kasy ze nawet tego nie zauwaza albo powiem inaczej on to zauwaza i wie pewnie o tym juz od dluuuuuugiego czasu ale co ich to obchodzi wkoncu kasa leci.
sam już nie wiem
Odswieże temat. Jeżeli zmienie kraj z Polski na Anglie i kupie RaFa, istnieje prawdopodobienstwo ze blizzard moze sie cos połapac? Bo w sumie wygladałoby to troche podejrzanie.