Prepaid RaF

Witam jako że za niedługo kończy mi się prepaid chce kupić nowego i przeglądając aukcje znalazłem takie cuś

http://allegro.pl/60-dni-wow-prepaid-raf-gwarancja-pantera-i2533153228.html

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega?;)

Recruit a Friend, poczytaj FAQu WoWa. W dużym skrócie są to prepaidy, których w Polsce i tak nie załadujesz, musisz zmienić kraj w bnecie na m.in. Anglię. Blizzard walczy z RaFami i stara się je usuwać, ostatnio nawet im to wychodzi dobrze. Raf jest na 30 dni, aczkolwiek można przedłużyć do 60.

SoSexiu radze ladowac normalna metoda kupujac np prepaid przez keye.pl :) wspomnisz moje slowa;]

@Up uzasadnij,ja doładowuje rafami już od 2 lat i nigdy nie miałem problemów,no chyba że jestes z pokroju naiwniaków i ładujesz na równy rok ;),wtedy blizz się zainteresuje twoim kontem i jeśli odkryje że nie mieszkasz w Angli,wyłapiesz bana;).I zmienia ci kraj na własciwy czyli Polske.A i oczywiście ładując rafami(no chyba że mieszkasz w Angli),nie masz żadnych promocji wziaść typu "otrzymujesz Diablo3 w zamian za roczną opłate abonamentu".Reasumujac,jeśli cie nie interesują te śmieszne "promocje"i masz odrobine oliwy w głowie nigdy nie wyłapiesz bana:).

@Up uzasadnij,ja doładowuje rafami już od 2 lat i nigdy nie miałem problemów,no chyba że jestes z pokroju naiwniaków i ładujesz na równy rok

No to masz niesamowitego farta, gratuluje, bo znam wiele przypadkow, że już po jednym wykupieniu RAFA na miesiac ludzią wyłapują bany

Autorze,, nie baw sie w te Rafy, zreszta pewnie i tak juz ustawiles za kraj Polskę, i tego nie zmienisz.

No to masz niesamowitego farta, gratuluje, bo znam wiele przypadkow, że już po jednym wykupieniu RAFA na miesiac ludzią wyłapują banyAutorze,, nie baw sie w te Rafy, zreszta pewnie i tak juz ustawiles za kraj Polskę, i tego nie zmienisz.

Jezusie co ty piszesz to sie w pale nie miesci. Wiesz co to jest wgl raf ? Jest to opcja recruit a friend do gry w wowa a dziala to tak ze gdy on kupi prepaida to ty dostajesz miesiac gry tak jakby za darmo. Te pieniadze ktore placisz sprzedajacemu rafa wydaje on prepaida zeby miec go o polowe taniej. Wiec jezeli blizzard dawal by bany za 1 raf co miesiac to tak jak by zabronil zapraszac kolegow do gry. Wiec tak jak ktos napisal jezeli nie zrobisz czegos w stylu ze oooo diablo 3 za darmo jezeli kupisz abonament na rok wiec kupie go rafem to blizzard nigdy sie do ciebie nie przyczepi. A znam paru ludzi ktorzy pisza takie bzdury jak ty bo o tym nie wiedzieli i zrobili konto na Polske, i musza wiecej kasy placic :*.

A jeszcze jedna rzecz co do rafa myslisz, ze blizzarda moze zdziwic ze po roku gry zaprosiles "az" 12 osob do gry ? A zreszta ludzie na globalu potrafia siedziec w orgri i pisac KUPIE RAF JAK NAJTANIEJ /w me a potem sie dziwia ze maja bana i mowia jacy to nie sa poszkodowani ^^. Jak dla mnie to pewnie ponad 60% serwera gra na rafach a blizzard ma to gleboko w d*pie bo ma tyle kasy ze nawet tego nie zauwaza albo powiem inaczej on to zauwaza i wie pewnie o tym juz od dluuuuuugiego czasu ale co ich to obchodzi wkoncu kasa leci.

sam już nie wiem ;)

Odswieże temat. Jeżeli zmienie kraj z Polski na Anglie i kupie RaFa, istnieje prawdopodobienstwo ze blizzard moze sie cos połapac? Bo w sumie wygladałoby to troche podejrzanie.

Witam jako że za niedługo kończy mi się prepaid chce kupić nowego i przeglądając aukcje znalazłem takie cuś

http://allegro.pl/60-dni-wow-prepaid-raf-gwarancja-pantera-i2533153228.html

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega?;)