Prepaid

kupiłem prepaida , ale przez miesiac go nie uzyje ? jest cos takiego ze moze on stracic waznosc i bedzie bezuzyteczny?

nie.

Jeśli go aktywowałeś to czas leci. :)

nie katywowałem kupiłem go wczoraj ale niepotrzebnie i dopiero za miesiac mi sie czas battlechestu konczy.

Widze ze nie tylko ja kupilem okazje w Empiku ;d?

a za ile kupiliście w tym empiku jeśli można wiedzieć? ;)

jak masz battle chesta aktywowanego, to mozesz wklepac prepaida, to ci przedluzy waznosc o 60 dni i tyle.

Kiedyś prepaidy, ale te stare co były na kartach sprzedawane miały datę ważności o ile dobrze pamiętam, zawsze był to 31 grudnia bieżącego roku...chyba, że ja źle pamiętam ;)

ja swojego wczoraj kupiłem za 20zł w Warszawie- Złote Tarasy ;p

A mam pytanie , jezeli jestem niepelnoletni to konto rejestrować na siebie czy na rodzica ? Takie pytanie.

wedlug mnie lepiej na siebie bo jaki kolwiek problem z kontem bedziesz musial prosic rodzicow by rozmawiali badz potwierdzali ze jest to ich konto podczas rozmow z supportem :]

i Imie i Nazwisko i wiek tez mój , ta? Jak sie rejestruje to i tak trzeba podać email opiekuna więc moga poprosic o dane rodzicow

Nie, po prostu nie graj w WoWa przed 18 rokiem życia. Każdy na tym skorzysta, uwierz mi.

Dzieki za taką odpowiedź :)

Nie, po prostu nie graj w WoWa przed 18 rokiem życia. Każdy na tym skorzysta, uwierz mi.

A ty sobie odłącz kabelek od modemu.

Ja nie podawałem prawdziwego imienia, adresu czy niczego, i jakoś gram normalnie. Tylko wiadomo, mail taki jaki mam, i to wlasciwie wszytko.

UP :

I dlatego własnie ja robiłem nowe konto podalem falszywe dane i teraz mam same problemy i robie nowe konto i teraz sie pytam bo wole sie upewnić.

kupiłem prepaida , ale przez miesiac go nie uzyje ? jest cos takiego ze moze on stracic waznosc i bedzie bezuzyteczny?