Prepaid

Myślę nad zakupem karty podarunkowej Battlenet 20$. Chciałbym przeznaczyć kwotę z tej karty na bajery do WoW'a.

I tutaj pojawia się mój problem, na karcie widnieje grafika HoTS'a i napis mówiący o możliwości zakupu skórek dzięki tej karcie.

Czy kartka doładuje moje saldo Battle.net, czy też doładuje mi jakąś walutę w HoTS'ie.

Nie ma waluty in game, doda Ci zwyczajnie kase do portfela bnet

Dziękuję za szybką odpowiedź ^^

Temat do zamknięcia.

EDIT:

Jeszcze jedno pytanie, karta z np. G2A na 60 dni, doda je natychmiastowo do abonamentu czy jako saldo? (przez okres wakacji nie będę grał i nie chciałbym aby 30 dni się zmarnowało)

bump

Otrzymujesz pełne 60 dni od razu po wpisaniu kodu, ALE możesz napisać do GM z prośbą o zamrożenie konta na dłuższy okres czasu wraz z krótkim wyjaśnieniem i nie powinni robić żadnego problemu. Kilkukrotnie używałem tej opcji i problemów nie było

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc ^^

Myślę nad zakupem karty podarunkowej Battlenet 20$. Chciałbym przeznaczyć kwotę z tej karty na bajery do WoW'a.

I tutaj pojawia się mój problem, na karcie widnieje grafika HoTS'a i napis mówiący o możliwości zakupu skórek dzięki tej karcie.

Czy kartka doładuje moje saldo Battle.net, czy też doładuje mi jakąś walutę w HoTS'ie.