mogłeś kupić mu paysafecard'a, zużyje na jaką chce grę, ale i tak, jak ktoś wyżej napisał, flaszka byłaby lepsza, przynajmniej jeśli chodziłoby o mnie.
Prezent dla gracza (osiemnastka)
To rodzinna impreza wiec flacha troszku nie na miejscu.
U mnie w galerii, w sklepach z grami stoją przeróżne dodatki. Np. kubki, koszulki, czapki z logiem gry lub coś w tym stylu
mogłeś kupić mu paysafecard'a, zużyje na jaką chce grę, ale i tak, jak ktoś wyżej napisał, flaszka byłaby lepsza, przynajmniej jeśli chodziłoby o mnie.
To rodzinna impreza wiec flacha troszku nie na miejscu.
Jak napisałem flaszka jest dobra, a to też kwestia rodziny, u mnie by pewnie otworzyli ją od razu po obdarowaniu solenizanta
Nie znamy rodziny wiec celujny w prezenty przyzwoite i ze smakiem :-]. I tylko w 100% dla solenizanta :-]
flaszka+koszulka! to jest dobry pomysl +1 dla tego co wymyslil...zreszta 18=1 flaszka oficjalna w zyciu:) wiec napewno nie jest to zly pomysl i juz po 12 wiec za pozno mozna chyba zamknac
Cześć. Dzisiaj ok godziny 12 jadę do kuzyna na urodzinki. Chcę mu strzelić jakiś upominek dla gracza powiedzmy że za te 60 zł. Nie jest to żadna impreza tylko spotkanie rodzinne więc raczej nie będzie opcji porównania z czyimiś prezentami. Jest graczem. Ma myszkę, kamerkę, klawiaturę z dość wysokiej półki. Jego słuchawki są multimedialne i średniawe ale za taką kasę raczej świetnych słuchawek dla gracza nie dorwę. Macie jakieś pomysły, które można nabyć w Empicu czy MediaMarkt. Do niedawna myślałem, że BF3 będzie idealny ale ostatnio do mnie wpadł i stwierdził, że gra jest cienka. Kupiłbym grę, ale w sumie nie wiem na co czekał i ciężko będzie trafić w jego gust Czekam na propozycje