Prezent dla gracza (osiemnastka)

Cześć. Dzisiaj ok godziny 12 jadę do kuzyna na urodzinki. Chcę mu strzelić jakiś upominek dla gracza powiedzmy że za te 60 zł. Nie jest to żadna impreza tylko spotkanie rodzinne więc raczej nie będzie opcji porównania z czyimiś prezentami. Jest graczem. Ma myszkę, kamerkę, klawiaturę z dość wysokiej półki. Jego słuchawki są multimedialne i średniawe ale za taką kasę raczej świetnych słuchawek dla gracza nie dorwę. Macie jakieś pomysły, które można nabyć w Empicu czy MediaMarkt. Do niedawna myślałem, że BF3 będzie idealny ale ostatnio do mnie wpadł i stwierdził, że gra jest cienka. Kupiłbym grę, ale w sumie nie wiem na co czekał i ciężko będzie trafić w jego gust ;) Czekam na propozycje :)

jak gra w jakieś mmo dokup mu kase albo vipa ^^

kup mu jakąś grę nie wiem abonament do darkfalla eve albo czegos takiego

Sam o tym myślałem ale on po prostu za często zmienia gry. Raz gra w LoL'a a za dwa dni już w Terę i po prostu można wywalić kasę w błoto bo np gra mu się znudzi.

Za 60 zł hmm... Wiesz może jakiego rodzaju gry lubi?

@edit

A pomyślałeś o jakiejś książce / płycie ulubionego wykonawcy?

Odnośnie książki myślałem nad zakupem jakiejś części Assasins Creed ale to też tak trochę w ciemno, bo nie wiadomo czy mu podejdzie. Pamiętam że widziałem u niego stertę tomów Gildii Magów czy jakoś tak.

Koszulkę z jakimś motywem z gry. Za 60 zł na luzaku znajdziesz jakąś fajną. Ja się ostatnio geekowsko obkupiłem w grzybka z Mario, Wolverine'a, koszulkę z ACIII i jeszcze parę innych, a taką rzecz aż fun nosić.

Tak koszulka wydawałaby się idealna, tylko gdzie taką koszulkę zakupi do godziny 12? Zakładam że Wawrzyn zamawiał w sklepie internetowym, a z tego co się orientuję w Empiku, Media czegoś takiego nie dostaniemy.

W cropp town ostatnio było multum koszulek z tematami z komiksów/gier. W tym właśnie Mario, Sonic, x-man, Happy Tree Friends itp.

Co Ty mówisz?! To ja lecę się obkupić! A co do tematu, skoro kuzyn jest graczem, a swoje pozycje zmienia co parę dni, najlepszym wyborem byłaby właśnie uniwersalna koszulka z motywem Mario!

Już po czasie niby, ale zawsze można kupić flaszkę :3

W croopie , teraz sa mega przeceny - za 60 zl kupisz 20 koszulki , np z angrybirds czy southpark i tak dalej :) to samo w reservedzie .

Daj mu 6 dych w ładnej kopercie :P

Na rodzinnej osiemnastce każdy czeka na $ : d

Kup mu paysafecard i niech sobie kupi co chce

Czytajcie ze zrozumieniem...Sadistik kupi mu koszulke...

Uscisnij mu dłoń i złóż życzenia a 60zl schowaj sobie do kieszeni ^^

Hehe ;O)

Może jakiegoś pada dorwiesz dla niego? Na allegro np.

Qeshua niestety ale na allegro za późno trochę, a pada juz ma i to jakiegoś fajnego od Logitecha :) Swoją drogą jestem już na mieście i w Croopie u mnie koszulek brak ;/ są rozmiary S

Z koszulki może byc niezadowolony i pójdzie na szmatę do podłogi i tyle z twojego prezentu....

Może jakas figurkę ze znana postacią ze świata gier komputerowych albo w ostateczności kup dobre perfumy i z głowy. Człowiek nie tylko grami żyje :-]

Wiesz... kup mu pakę cukierków ( Ja byłbym zadowolony :D )