Prezent do 200zł

Niewiem czy podkladka mi sie przyda nie czuje ze mam jakies lagi od ciepla, A jesli chodzi o te karte dzwiękową to warto ? Czy jakos poprawi to np jakos mojego mikro?

Karta dźwiękowa zewnętrzna, to fajna sprawa, tylko wątpię abyś poczuł znaczną różnicę w dźwięku przy takiej cenie. Do tego potrzebował byś jeszcze jakiś lepszych słuchawek aby wyciągnąć z tej karty dźwiękowej ile fabryka dała. Ale takie coś jest fajne, bo raz, że masz lepszy dźwięk i możesz go zabrać wszędzie ze sobą, bez montowania w mothernoard, a dwa, że masz od razu lekki wzmacniacz w takiej karcie. Sam mam zewnętrzną ale bez wejścia na mikro i dobrze mi się słucha muzyki (podejrzewam, że jeszcze muszę dogrzać tą kartę, ale różnica jest zauważalna "bez" a "z kartą").

Przeglądając temat, zainteresowałem się tą podkładką chłodzącą pod lapka. Świetna sprawa i niedroga, dzięki :)

p.s. za 200 zł kupuję dla rodzeństwa myszkę bezprzewodową, bo chciał taką, więc może zastanów się na czymś takim.

Albo Ram do kompa

A czym sie od siebie różni taki 7.1 od 5.1 itp? Bo ktos proponował mi mayau5 a to jest ss 5.1.

Zastanawiam sie co moge chcieć do 200 złotych zwiazanego z komputerem. Jakies propozycje? (nie pendrive,myszka,klawiatura,słuchawki)