Zastanawiam sie co moge chcieć do 200 złotych zwiazanego z komputerem. Jakies propozycje? (nie pendrive,myszka,klawiatura,słuchawki)
Prezent do 200zł
Może jakiś dysk przenośny? Głośniki... albo po prostu jakaś fajna gra?
Chłodzenie na procesor
obudowa?
wibrator

Warnik nie ominie Cię
~Leman
Jeśli komputer osoby której chcesz sprawić prezent nie jest jakoś specjalnie wybajerowany to możesz rozważyć zakup czegoś w stylu RAM, czy HDD, jeśli jednak jest to porządny sprzęcik to wybierz coś z peryferiów dodatkowych np. myszka czy klawiatura "gamingowa" lub jakiś dysk przenośny.
(nie pendrive,myszka,klawiatura,słuchawki)
Wykluczyłeś te elementy, można wiedzieć czemu?
Ja bym tu widział dysk/dysk przenośny, rzecz która na pewno się przyda wiec prezent powinien być trafiony.
Pendrive aktualnie nie potrzebuje,sluchawki mam . A jesli o klawiature i inne niestety mam laptopa... ciężko "enchantować" laptopa
Może dysk zewnętrzny, podkładka chłodząca pod lapka albo jakaś gra?
Jak nie masz dysku zewnętrznego to warto się zaopatrzyć bo często się przydaje.
A może warto sobie odłożyć na coś innego lub ewentualnie przepuścić część w melanż ?
wibratorMoże tak, może nieWarnik nie ominie Cię~Leman
Pomyliło mu się z radiatorem.
http://allegro.pl/st...3785447432.html
Dobra myszka to sama przyjemność grania czy pracy, zwłaszcza przy lapku. To samo z klawiaturą. Co prawda za dwieście, żadnej mechanicznej nie wyhaczysz, chyba że używaną ale warto odłożyć więcej i zakupić sobie takową (polecam SteelSeries 6gv2).
Jeśłi rzeczywiście nie to, to z peryferiów zostają ci jakieś skanery czy inne pierdoły.
Ktoś tam wspominał o podkładkach chłodzących. Jest to jawna ściema, która nie wpływa korzystnie na prace laptopa.
Ja bym proponował zewnetrzna karte dzwiekowa Maya u5. Potrafi nadać fajnego brzmienia ale glosniki,sluchawki by sie przydaly do tego zestawu xd
Polecam do laptopa podstawke chłodzacą z podświetleniem ^^ bardzo się przydaje gdy pracujesz/grasz cały dzień, a latem to już w ogóle
Np taka: http://allegro.pl/laptop-podstawka-chlodzaca-pod-laptopa-podkladka-i3780482615.html
Może po prostu poproś o gotówkę?
Pad od Xboxa 360 do PC .
Albo Joystick np do Warthundera
pad od X360 lub chłodzenie pod laptop
taki stylowy
JAKAS DOJEBANA PODKLADKE CHLODZACA
Jakies fajne glosniki, najlepiej 2.1
Niewiem czy podkladka mi sie przyda nie czuje ze mam jakies lagi od ciepla, A jesli chodzi o te karte dzwiękową to warto ? Czy jakos poprawi to np jakos mojego mikro?