Jak masz mocnego neta to zassaj triala ja na początku nie chciałem ale jednak ściągnąłem i się cieszę bo już jestem pewny że chcę tą grę. Niestety trial niby jest po polsku ale jest po angielsku przez co nie do końca rozumiałem questy ale zauważyłem że w większości łączą się w mini fabuły. Np musisz rozbić (chyba!) szajkę skorumpowanych strażników którzy coś tam robili z ludźmi (chyba więźniami) no i robisz po kolei q mi to przypominało trochę tajemnicze morderstwo w risenie w klasztorze. Ogólnie dzięki tym q czułem się jak bym grał w gothic przez neta za co daje duży plus. Nie wydostałem się jeszcze z Tortage więc nie wiem jak jest dalej ale filmikie mi się podobją, oblężenia, Pvp i inne.
System sterowania też jest super dzięki czemu walka się nie nudzi bo nie jest tak że tylko klikasz na wroga i atakujesz tylko wykonujesz combo itd.
Mówię ci ściągaj triala pograj i dobrze się zastanów bo możesz super okazje stracić.
Osobiście uważam AoC za najlepszy MMORPG na rynku nawet lepszy niż WoW.
PS też będę płacił Pre-Paid więc mogę ci to lepiej wytłumaczyć bo dużo czytałem o tym i możemy razem poszukać gdzie najlepiej opyla się kupić. Aha i pierwszy miesiąc jest za free więc masz dużo czasu na martwienie się abonamentem.