Prezent na gwiazdkę

Szukam jakiejś gry komputerowej do 120zł max. Żadnych sportowych, najlepiej żeby była to strategia lub RPG, dobrym MMORPG nie pogardzę ale jakoś wolę strategie i RPG najlepiej w strategi żeby było można grać przez internet. W gry które grałem to:

-Fallut 3

-Guild Wars

-Anno 1701

-Wiedźmin

-Gothic 2,3

-Assassin'c Creed

-Faces of War

Proszę o szybką odp.

Hmmmm, może Dragon Age ?

Jeśli lubisz Rpg, to powinien Ci się spodobać, bo gra jest niezwykła i gruba.

Dodatkowo mając wersję oryginalną, rejestrujesz swoje konto i porównujesz swoje osiągnięcia z innymi graczami Dragon Age.

Więc warto.

Hmm a moRZe AoC tylko chciałbym się zapytać o abonament. Jestem świeżo po przeprowadzce moi rodzice nie mają konta bankowego więc jak miałbym zapłacić abonament

/ Morze AoC? To już mała przesada - Cree.

Hmm a morze AoC tylko chciałbym się zapytać o abonament. Jestem świeżo po przeprowadzce moi rodzice nie mają konta bankowego więc jak miałbym zapłacić abonament

prepaidy na 60 dni są w empiku

A teraz coś nie związane z tematem gdzie wrzucić spolszczenie Neverwinter Nights 2

Weź idź koleś spać, albo nie wiem...

A co do tematu...A dla Ciebie polecam Burnout Paradise: Ultimate Box.

Ej Vasemir ja też będę kupował Aoc to może ty też weź i pogramy razem.

Tylko ja trochę później kupie bo teraz mam totalny bałagan w głowie i w domu bo moja babcia zmarła.

Współczuje, ja dopiero zacznę chyba od gwiazdki, ale jeszcze nie wiem. Czekam na kolejne propozycje

Jak masz mocnego neta to zassaj triala ja na początku nie chciałem ale jednak ściągnąłem i się cieszę bo już jestem pewny że chcę tą grę. Niestety trial niby jest po polsku ale jest po angielsku przez co nie do końca rozumiałem questy ale zauważyłem że w większości łączą się w mini fabuły. Np musisz rozbić (chyba!) szajkę skorumpowanych strażników którzy coś tam robili z ludźmi (chyba więźniami) no i robisz po kolei q mi to przypominało trochę tajemnicze morderstwo w risenie w klasztorze. Ogólnie dzięki tym q czułem się jak bym grał w gothic przez neta za co daje duży plus. Nie wydostałem się jeszcze z Tortage więc nie wiem jak jest dalej ale filmikie mi się podobją, oblężenia, Pvp i inne.

System sterowania też jest super dzięki czemu walka się nie nudzi bo nie jest tak że tylko klikasz na wroga i atakujesz tylko wykonujesz combo itd.

Mówię ci ściągaj triala pograj i dobrze się zastanów bo możesz super okazje stracić.

Osobiście uważam AoC za najlepszy MMORPG na rynku nawet lepszy niż WoW.

PS też będę płacił Pre-Paid więc mogę ci to lepiej wytłumaczyć bo dużo czytałem o tym i możemy razem poszukać gdzie najlepiej opyla się kupić. Aha i pierwszy miesiąc jest za free więc masz dużo czasu na martwienie się abonamentem.

Ostatnio weszlem na PL servery i stwierdzam ze gra w AoC na serverach PL i PL/RUS to strata czasu. Jak chcesz grac to tylko na serverach zagranicznych. A w tedy abonament kosztuje tyle co abonament WOWa. NIe wiem. Jako ze servery zagraniczne ciagle rozna sile to te polskie zdychaja.

a co do listy To albo Fallout 3 albo Wiedzmin. Obie gry nie maja opcji MP. No i teraz legenda Dragon Age... ktory tez nie ma multi.

To jak Vasemir co kupujesz. Dzisiaj byłem na wycieczce w Krakowie i urwałem się do Empika tam AoC 130zł kosztuje. Wolę na gramie za 110+ jakieś 10zł przesyłki.

Spawn a czemu strata czasu? Brak ludu czy chamy? Do chamstwa i wulgaryzmu przyzwyczaiłem się już w szkole i w CS no steam więc mnie to nie rusza.

Ja na Allegro kupie nową, ale dopiero w gwiazdkę.

A triala ściągałeś?

pustki na serverach

No poczytałem i rzeczywiście na rothan są pustki ale ma TwoEagle da się grać.

Szukam jakiejś gry komputerowej do 120zł max. Żadnych sportowych, najlepiej żeby była to strategia lub RPG, dobrym MMORPG nie pogardzę ale jakoś wolę strategie i RPG najlepiej w strategi żeby było można grać przez internet. W gry które grałem to:

-Fallut 3

-Guild Wars

-Anno 1701

-Wiedźmin

-Gothic 2,3

-Assassin'c Creed

-Faces of War

Proszę o szybką odp.