Prezent na walentynki

Teraz myślę nad "zestaw bielizny np:Body+ pończochy z paskiem" ale chyba wybiore kwiaty i kino ; D

Kup garnek, i powiedz ze kuchnia czeka.

Kup jej pre paida do wow'a. Znów się w tobie zakocha :wub:

Kino i kwiaty są nudne. Najlepiej by było jakbyś zrobił coś czego się nie spodziewa. Po prostu idzesz z nią na spacer. Wsiadasz do byle jakiego autobusu, idziesz do pierwszego lepszego baru, mcdonalda, kasyna, ZUSu, Urzędu skarbowego, spa, budynku, w którym można coś zrobić. Biegajcie po całym mieście, róbcie byle co w każdym budynku, byle jak, i w ogóle, walcie to wszystko. Na końcu się ciebie pyta: "co ty robisz, gdzie my idziemy, po co?". Ty odpowiadasz:"Nie ważne gdzie, jak, kiedy, ważne z kim" i laska ma wspomnienia do końca życia, że zrobiła coś spontanicznego, coś co jest inne, a nie kolejna nudna kolacja i kino, których jest baaaaaaaaaaardzo wiele. Nudy, stary posłuchaj mojej rady i wyluzuj.

przedział wiekowy nie podany

gim > spacer, pizza, kino, maskota, pocztówka // wybierać do woli

średnia > łancuszek> spacer > pizza > kino

study > łancuszek > kolczyki > spacer > pizza > kino >mizianie

zapracowańce > tu trzeba by kreatywniejszym, żeby nie kupić co ma, albo co może sobie sama kupić reszta bez zmian > spacer > restauracja>kino> "conajmniej 2 razy :) ma się jej podobać"

małżowinki> tu ważne uczucia, powtarzalność bardzo nie wskazana> wycieczka jakaś, wypad na jakąś wystawę, domowa kolacja przygotowana przez ciebie

wersja i dont have money > kwiatek, spacer, ważne żebyście razem dzionek spędzili, film na pececiku itp

standard obyty> maskota z elementami przypominającym, że to walentynki, pocztówka + kwiatek

W walentynki najwięcej par się tworzy, dziewczyny nie przepadają jak im się pierścionki kupuję, duży wybór, różne rozmiary, trudno trafić i najważniejsze nie przesadzać, chyba, że chcecie dziewczynę kupić, ale im więcej tym bardziej jest skłonna pomyśleć, że nie wiecie o co chodzi z tym "dniem"

XD XD

up. jak się posłucha jakie są dzisiejsze "laski" to ręce opadają co 2 słowo ucho urywa, co druga zionie smołą z gęby, ciamkanie gumy i gadanie o pierdołach że szkoda gadać, lepiej kasę zacznijcie gromadzić bo takim małolatom to teraz poważnie odbija, przez ten internet i telewizję

więc takowy spacer, może być twoim ostatnim, spacerować to możesz zawsze, a prezent to ma być wyjątkowy, nie koniecznie drogi

... nie to, że jak bym był młodszy i stanu wolnego to bym nie orał, jak rolnik pole, ale gadał to już mniej, bo po co się denerwować.

btw. ja mojej żonce w zeszłym roku kupiłem to http://allegro.pl/lu...2926841303.html pewnie dlatego, że podobna do tej babki i się ostro podjarałem :), w tym roku musi być coś innego

Kobieta jest jak wytrawne wino... im starsza tym dłużej powinieneś trzymać ją w piwnicy.

A tak serio weź jej kup/zrób coś co kojarzyć się jej będzie tylko i wyłącznie z Tobą.

Kup jej Dildo,będziesz miał pewność że podczas twojej nie obecności nie zadowoli się innym . . . . . . :)

Kup jej jakies czekoladki, kwiaty i zabierz do kina :]

Pierścionek zaręczynowy. Starczy na wiele długich, długich lat.. xD

Cześć

Co można kupić dziewczynie na walentynki? A co wy kupicie swoim dziewczynom? Mowie tu o dziewczynach w realu(nie chodzi o sklep).