Prezent na walentynki

Cześć

Co można kupić dziewczynie na walentynki? A co wy kupicie swoim dziewczynom? Mowie tu o dziewczynach w realu(nie chodzi o sklep).

Gratuluję kreatywności, kup jej skarpetki.

A jakieś inne propozycje? W tamtym roku kupiłem kubek co zmienia wygląd ale to innej dziewczynie a teraz nie chce kupować tego samego ;/

Skoro kubek był to czas na patelnię.

Napisz do cholery co lubi itp. Każda dziewczyna jest inna.

Give that bitch some flowers. Bitches loves flovers.

Torta jej upiecz ;p Coś od siebie jest najlepsze!

Ja wysłałem na walentynki byłej mojej kobiecie świński łeb który kupiłem w rzeżni.Zapakowałem i wysłałem pocztą,mam nadzieje ,że jej się spodobał.

Skoro kubek był to czas na patelnię.Napisz do cholery co lubi itp. Każda dziewczyna jest inna.

Przecież napisałem żeby kupił skarpetki, zawsze w modzie i potrzebie. :D

BTW Nice sygna i krótki opis. :P

@QQi

No ciekaw od kogo obrazek z sygny? xD

Zabierz ją do kina na dobry film albo kup tą patelnie.

kwiaty i dobry sex wystarczy :)

Rzecz jasna mówiąc dziewczyna miałeś na myśli rękę, proponuje jakieś ładne rekawiczki bo jak w zime odmarznie to dobrze nie bedzie ;)

Kup sobie Wiagre, to ją zadowoli.

Ktoś pisał coś od siebie, to może Cum na twarz?

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Czy tylko ja zauważam gimnazjalny poziom dwóch poprzednich postów świadczący o osobach które w necie polują na gwiazdy Brazzersa?

Nie no na poważnie. Kup misia, albo zabierz ją do kina lub zabierz na jakiś fajowy spacer.

Kolega wyżej dobrze radzi. :D Polać mu.

Do tego jakaś kolacyjka, kwiatki, nastrojowa muzyka :) Poczuj się jak w Titanic Bitchys

Dzięki. Misia nie chce kupować bo to już "nie modne". Myślę nad kinem ; P

Podaruj jej kwiaty i zabierz do kina ;)

kino, kolacja, kwiaty i będziesz miał spokój z narzekaniem na wszystko do co najmniej wakacji

kwiaty kupic i dokladnie wszedzie wypiescic hehe

Kup jej erotyczny zestaw bielizny np:Body+ pończochy z paskiem

Zostaw ja póki nie jest za późno.