Cześć
Co można kupić dziewczynie na walentynki? A co wy kupicie swoim dziewczynom? Mowie tu o dziewczynach w realu(nie chodzi o sklep).
Cześć
Co można kupić dziewczynie na walentynki? A co wy kupicie swoim dziewczynom? Mowie tu o dziewczynach w realu(nie chodzi o sklep).
Gratuluję kreatywności, kup jej skarpetki.
A jakieś inne propozycje? W tamtym roku kupiłem kubek co zmienia wygląd ale to innej dziewczynie a teraz nie chce kupować tego samego ;/
Skoro kubek był to czas na patelnię.
Napisz do cholery co lubi itp. Każda dziewczyna jest inna.
Give that bitch some flowers. Bitches loves flovers.
Torta jej upiecz ;p Coś od siebie jest najlepsze!
Ja wysłałem na walentynki byłej mojej kobiecie świński łeb który kupiłem w rzeżni.Zapakowałem i wysłałem pocztą,mam nadzieje ,że jej się spodobał.
Skoro kubek był to czas na patelnię.Napisz do cholery co lubi itp. Każda dziewczyna jest inna.
Przecież napisałem żeby kupił skarpetki, zawsze w modzie i potrzebie.
BTW Nice sygna i krótki opis.
@QQi
No ciekaw od kogo obrazek z sygny? xD
Zabierz ją do kina na dobry film albo kup tą patelnie.
kwiaty i dobry sex wystarczy
Rzecz jasna mówiąc dziewczyna miałeś na myśli rękę, proponuje jakieś ładne rekawiczki bo jak w zime odmarznie to dobrze nie bedzie
Kup sobie Wiagre, to ją zadowoli.
Ktoś pisał coś od siebie, to może Cum na twarz?
Czy tylko ja zauważam gimnazjalny poziom dwóch poprzednich postów świadczący o osobach które w necie polują na gwiazdy Brazzersa?
Nie no na poważnie. Kup misia, albo zabierz ją do kina lub zabierz na jakiś fajowy spacer.
Kolega wyżej dobrze radzi. Polać mu.
Do tego jakaś kolacyjka, kwiatki, nastrojowa muzyka Poczuj się jak w Titanic Bitchys
Dzięki. Misia nie chce kupować bo to już "nie modne". Myślę nad kinem ; P
Podaruj jej kwiaty i zabierz do kina
kino, kolacja, kwiaty i będziesz miał spokój z narzekaniem na wszystko do co najmniej wakacji
kwiaty kupic i dokladnie wszedzie wypiescic hehe
Kup jej erotyczny zestaw bielizny np:Body+ pończochy z paskiem
Zostaw ja póki nie jest za późno.